Royal Canin Pug Adult Hondenvoer 1,5 kg

Vorige

Over dit product

Rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Mopshond vanaf 10 maanden

  • Gezonde huid
  • Spiertonus
  • Ideaal gewicht

Omdat elk hondenras zijn eigen unieke behoeften heeft, is het belangrijk dat de voeding van je Mopshond voedingsstoffen bevat die zijn gezondheid ondersteunen.

ROYAL CANIN® Pug Adult is geschikt voor Mopshonden vanaf een leeftijd van 10 maanden, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw volwassen Mopshond in het achterhoofd.

Onder de korte haren van de Mopshond is zijn geplooide huid goed zichtbaar, vooral op zijn kop. In deze plooien kan de huid warm en vochtig worden. Een goede voeding is belangrijk om de gezondheid van de huid te ondersteunen. ROYAL CANIN® Pug Adult helpt de barrièrefunctie van de huid te ondersteunen en de gezondheid van de huid te behouden.

Mopshonden zijn compact van vorm, gedrongen en gespierd. Om zijn spieren te ondersteunen heeft hij aangepaste beweging nodig.

Het uiterlijk van jouw Mopshond kan profiteren van een goede voeding. Daarom bevat ROYAL CANIN® Pug Adult uitgebalanceerde voedingsstoffen die niet alleen je Mopshond helpen zijn spierspanning te behouden, maar die ook zijn ideale Gewicht: helpen te behouden.

Daarnaast zijn de brokjes van ROYAL CANIN® Pug Adult specifiek ontworpen voor de Mopshond.

Mopshonden hebben zeer karakteristieke kenmerken: een groot hoofd en een lichaam met korte, gedrongen spieren. Zijn korte kaken en dikke lippen bemoeilijken het oppakken van zijn eten. Mopshonden hebben daarnaast de gewoonte hun voedsel door te slikken zonder (goed) te kauwen.

De grootte en vorm van de brokjes van ROYAL CANIN® Pug Adult zijn zo aangepast dat deze makkelijker op te pakken zijn. Daarnaast helpen ze je Mopshond om beter te kauwen.

Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond ROYAL CANIN® Pug Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.

ROYAL CANIN® Pug Adult is verkrijgbaar in 1,5 kg en 3 kg. Heb jij een Volwassen Mopshond? Dan is ROYAL CANIN® Pug Puppy het ideale voer voor jouw hond!

Discus De Lier
Uw huisdier speciaalzaak

Ook voor u interessant

De Lier | Discus De Lier
€ 16,95
De Lier | Discus De Lier
€ 25,95