Veet Minima Ontharingsstrips Gezicht 16 stuks

Vorige

Over dit product

Het product

Ontdek de Veet Easy-Gel™ Waxstrips prettig aanvoelende geltextuur op de huid, de heerlijke geur en de prachtige kleur. Daardoor is het resultaat van de eerste keer al perfect, zelfs voor mensen die geen ervaring hebben met waxstrips.

Hypoallergene Waxstrips voor ontharing van het gezichtSpeciaal geformuleerd om het risico op allergische reacties te minimaliseren-50% minder chemische ingredienten in vergelijking met de Veet Easy-gel Gevoelige Huid waxstripsZachte huid tot wel 28 dagenDermatologisch getest

Hoe werkt het?

Met Veet Easy-Gelwax™ Minima Huid Waxstrips heb je onmiddellijk een mooie gladde huid, die tot wel 4 weken lang glad blijft. Onze nieuwe gel vloeit om de haren heen en hecht zich niet aan de huid. De Easy-Gelwax™ strips zorgen ervoor dat ontharen nog gemakkelijker wordt voor jou. Het handige lipje aan de strip helpt je om de haartjes in één beweging tot de wortel te verwijderen. Wanneer je de strips wegtrekt kan je tot wel 28 dagen genieten van die felbegeerde, zijdezachte gladde huid. De amandelolie en vitamine E verzachten en verzorgen de huid, waardoor deze ontharingsstrips zeer geschikt zijn voor de gevoelige huid. Haartjes groeien minder snel, zachter en dunner terug. Onze Veet Easy-Gelwax™ strips zijn ook heel eenvoudig uit elkaar te halen. Je hoeft ze niet meer in je handen warm te wrijven, maar je kan ze direct uit de verpakking halen en uit elkaar trekken. Zo houd jij nog een paar kostbare minuten over om je klaar te maken. Deze verpakking bevat 20 ontharingsstrips en 4 nabehandelingsdoekjes.

inhoud
20 stuks
samenstelling / ingrediënten
Ingrediënten: Uit wat is onze formule samengested:, Waxstrips: hydrogenated styrene/methyl styrene/ indene copolymer, paraffinum liquidum, silica, polyethylene, pentaerythrityl tetra-di-butyl, hydroxyhydrocinnamate., Doekjes: paraffinum liquidum, hexyldecyl stearate, parfum, tocopheryl acetate, limonene.
bewaren
Bij voorkeur te gebruiken vóór het einde van: Zie onderkant verpakking. • Overgebleven strips koel en droog bewaren.
Lees de bijsluiter/handleiding
contactgegevens leverancier
RB NL Brands B.V.
Schiphol Boulevard 207 1118 BH Schiphol NL
+31 (0) 235 58 45 01
www.veet.nl
EAN: 3059944026772

Ook voor u interessant

's-Gravenzande | Etos 's-Gravenzande
€ 15,45
's-Gravenzande | Etos 's-Gravenzande
€ 6,19
Monster | De Vergulde Gaper
€ 15,04
's-Gravenzande | EP:Stevens
€ 74,95