Royal Canin Shih Tzu Hondenvoer Adult 1,5kg

Vorige

Over dit product

Rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Shih Tzu vanaf 10 maanden

  • Gezonde huid
  • Gezond gebit
  • Ontlasting- en geurreductie

Ieder hondenras heeft zijn eigen specifieke voedingsbehoeften. Het is belangrijk dat de voeding die jij je Shih Tzu voorzet voedingsstoffen bevat die zijn gezondheid ondersteunen.

ROYAL CANIN® Shih Tzu Adult is geschikt voor Shih Tzu’s vanaf een leeftijd van 10 maanden, en is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw volwassen Shih Tzu in het achterhoofd.

De overvloedige vacht met lang vol haar van de Shih Tzu is één van zijn belangrijkste kenmerken. Naast regelmatige vachtverzorging kan ook voeding de gezondheid van de vacht ondersteunen.

ROYAL CANIN® Shih Tzu Adult bevat een specifieke combinatie van voedingsstoffen die de gezondheid van de huid van jouw Shih Tzu helpen te behouden en de vacht verzorgen. Deze formule bevat de Omega-3 vetzuren EPA en DHA, en is daarnaast verrijkt met bernagie olie. Deze vetzuren spelen een rol in de ondersteuning van de gezonde huid en vacht van jouw hond.

ROYAL CANIN® Shih Tzu Adult bevat calciumvangers die de vorming van tandsteen helpen verminderen.

ROYAL CANIN® Shih Tzu Adult ondersteunt de spijsvertering door bij te dragen aan de vermindering van de ontlasting. Daarnaast helpt het ook de geur te verminderen!

De Shih Tzu is kortschedelig: zijn schedel is breder dan lang. De brokjes van ROYAL CANIN® Shih Tzu Adult zijn speciaal ontwikkeld voor de Shih Tzu. De vorm en grootte zijn zo aangepast dat deze gemakkelijk voor jouw hond zijn op te pakken en te kauwen.

Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond ROYAL CANIN® Shih Tzu Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.

ROYAL CANIN® Shih Tzu Adult is het geschikte voer voor jouw volwassen Shih Tzu. Heb jij een Shih Tzu puppy? Dan is ROYAL CANIN® Shih Tzu Puppy het ideale voer voor jouw hond!

Discus De Lier
Uw huisdier speciaalzaak

Ook voor u interessant

De Lier | Discus De Lier
€ 25,95
De Lier | Discus De Lier
€ 27.99 € 24.99
De Lier | Discus De Lier
€ 15,99
De Lier | Discus De Lier
€ 15,50