HG Witter dan wit met vlekoplosser

Vorige

Over dit product

Omschrijving

Als wit textiel wit moet blijven zijn er vele gevaren: het kan bijvoorbeeld vergelen
door zonlicht, vergrauwen door wassen, verkleuren door het gezamenlijk
wassen met ander gekleurd textiel. HG "witter dan wit speciaal wasmiddel
voor de witte was" voorkomt en verwijdert vergeling, vergrauwing, verkleuring.
HG "witter dan wit" voor als wit textiel wit moet blijven of weer wit moet worden!

Voor hand en machinewas

Samenstelling
bevat o.a.:
anionogene oppervlakte actieve stoffen 5-15%
zeoliet, EDTA en zouten daarvan < 5%
enzymen (protease), optische bleekmiddelen,
parfum

Gebruik
Ca. 65 gram per wasbeurt. De inhoud van deze pot is voldoende voor
ca. 6 wasmachine- of handwasbeurten

De binnenkant van de dop is een maatbeker. Aan de binnenkant van de maatbeker ziet u maatringen met een maatverdeling. Tijdens het vullen van de maatbeker dient u deze af en toe te schudden, zodat het poeder zich egaal verdeelt, waardoor u de juiste doseringshoeveelheid kunt afmeten. 

Machinewas:
Wasgoed losjes (ca. 2,5 kg) in de trommel plaatsen. Vul de maatbeker met poeder volgens onderstaande tabel Deze hoeveelheid in het hoofdwasmiddelbakje doseren. Start alleen het hoofdwasprogramma op 40 of 60 graden, zonder toevoeging van gewoon wasmiddel. Wasverzachter kan indien gewenst gewoon gedoseerd worden
in het wasverzachterbakje. 

Handwas: Vul de maatbeker met poeder tot maatring 80 ml. Deze hoeveelheid oplossen in ca. 5 liter handwarm water (30-35 graden). Het wasgoed onderdompelen en minimaal 2 uur laten inweken. Het textiel minimaal 2 keer met schoon water goed uitspoelen. Als het wasgoed roze lijkt te verkleuren gedurende het inweken, dan dient de inweektijd met een uur te worden verlengd.

Attentie: Pot rechtop vervoeren en bewaren. Geen enkel ander wasmiddel of vlekkenzout toevoegen omdat dit de werking nadelig beïnvloedt. Indien uw witte was vlekken heeft of erg vuil is bevelen wij aan om uw witte was te wassen met een wasmachineprogramma met voorwas. U gaat dan als volgt te werk: Afhankelijk van het soort vlekken deze behandelen met HG  "vlekken en plekken voorbehandeling" of HG "vlekweg 1 t/m 7". Doe in het voorwasmiddelbakje gewone waspoeder en in het hoofdwasmiddelbakje de
juiste dosering HG "witter dan wit". Start het programma op 40 of 60 graden.
Zo kunnen de vlekken en vervuiling uit uw witte was verwijderd worden zonder dat de werking van witter dan wit negatief wordt beïnvloed. Voor de handwas geldt hetzelfde: Heeft de witte was vlekken of is het erg vuil. Dan eerst behandelen met HG "vlekken en plekken voorbehandeling" of HG  "vlekweg 1 t/m 7" en wassen met een normaal wasmiddel. Na uitspoelen, HG "witter dan wit" toepassen zoals in de gebruiksaanwijzing bij "handwas" beschreven. Niet geschikt voor wol, zijde en gekleurd textiel. Altijd het wasvoorschrift van de betreffende kleding in acht nemen. Bij nog aanwezige verkleuring of hardnekkige vlekken de behandeling herhalen. Door de grote verscheidenheid aan textielverfstoffen kan een ontkleuringsresultaat niet altijd gegarandeerd zijn. Bij bepaalde synthetische materialen kan de werking van HG "witter dan wit" mogelijk minder effectief zijn. TIP: voor reeds grauw geworden kleding of extra wit werking: witte wasgoed 1 nacht in een emmer met water en 65 gram HG "witter dan wit" laten (in)weken en daarna gelijk in de wasmachine (dus niet laten drogen).

  • Steun uw middenstand
  • Groene bezorging
  • Retourneren mogelijk
  • Koop lokaal met het gemak van digitaal
De Vergulde Gaper
Drogisterij, Parfumerie, Bijouterie, Fotografie & Voedingssupplementen

Ook voor u interessant

Monster | De Vergulde Gaper
€ 12,86
Monster | De Vergulde Gaper
€ 5,99
's-Gravenzande | Ben's Fashion
€ 19,95
Monster | De Vergulde Gaper
€ 12,50