Flea Free Spot-on Kat 3 Pipetten

Vorige

Over dit product

  • Werkt 4 weken tegen vlooien
  • Werkt 2 weken tegen teken
  • Alleen voor uitwendig gebruik.

Flea Free spot-on Kat 3 Pipetten. Spot-on ter bestrijding van vlooien en teken op de kat. Bescherm jouw kat snel, eenvoudig en langdurig tegen vlooien en teken. Met slechts een druppel in de nek bestrijd je vlooien en teken voor lange tijd.

De druppels van Flea Free werken snel en langdurige tegen vlooien en teken. Hierdoor kun je direct en effectief het vlooienprobleem te bestrijden. Om een vlooienplaag in de toekomst te voorkomen is het belangrijk om naast een behandeling van het huis met omgevingsspray ook alle katten in huis het hele jaar door te behandelen tegen vlooien.

  • Snelle bestrijding
  • Tot 5 weken vlovrij
  • Gemakkelijk toe te dienen dankzij pipetje

Toedienen:

De druppels zijn makkelijk toe te dienen met een pipetje in de nek van jouw kat. Zo kan hij de druppels er niet vanaf likken.

Werkzaam:

Dankzij Flea Free spot-on blijven vlooien 4 tot 5 weken weg van jouw kat. Zie je vlooien op jouw kat? Behandel dan om de 4 weken.

Eigenschappen:

Flea Free spot-on bevat de werkzame stof fipronil. Fipronil is een insecticide en acaricide uit de groep van de fenylpyrazolen. Het is een niet-competitieve GABA remmer die bindt aan het chloride kanaal en daardoor blokkeert het de pre- en post-synaptische overdracht van chloride ionen door het celmembraan Dit resulteert in ongecontroleerde activiteit van het centraal zenuwstelsel, waardoor de insecten en de acariden worden gedood.

Dosering en gebruiksaanwijzing:

Alleen voor uitwendig gebruik. Dien het product toe op de huid 1 pipet per hond of kat. Houd de pipet rechtop. Tik een paar keer tegen de bovenkant van de pipet zodat alle vloeistof zich onderin bevindt. Breek het topje van de pipet af langs de breuklijn. Duw de haren opzij tot de huid goed zichtbaar is. Plaats de punt van de pipet direct op de kale huid en knijp meerdere keren goed in de pipet om de pipet helemaal leeg te maken. Breng de inhoud aan tussen de schouderbladen, bij voorkeur op twee plaatsen.

Omgevingsspray:

Naast deze Flea Free druppels is er ook een Flea Free omgevingsspray. Deze spray heeft ook een snelle en langdurige werking tegen vlooien en larven in het huis. De spray kan je echter niet op je huisdier en planten spuiten. Ook moet je deze spray niet gebruiken in een ruimte waar kleine kinderen en eten aanwezig kunnen zijn.

Over de leverancier:

De producten werken zeer effectief voor het bestrijden van vlooien, teken en wormen bij honden en katten. Het welzijn van je huisdier staat bij hen hoog in het vaandel. Men vindt het namelijk erg belangrijk dat je hond of kat gezond door het leven kan gaan. Dat is ook te zien aan de producten die zij aanbieden. Er zijn een aantal varianten waarover zij beschikken, namelijk anti-wormenmiddelen, anti-vlooien middelen, anti-vlo en teek middelen.

Inhoud: 3 Pipetten

Discus De Lier
Uw huisdier speciaalzaak

Ook voor u interessant

De Lier | Discus De Lier
€ 30,99
De Lier | Discus De Lier
€ 17,20
De Lier | Discus De Lier
€ 20,85