Royal Canin Shih Tzu Hondenvoer Puppy 1,5kg

Vorige

Over dit product

Rasspecifiek hondenvoer voor Shih Tzu pups tot 10 maanden

  • Ondersteunt de natuurlijke afweer
  • Gezonde huid en vacht
  • Gezondheid van het spijsverteringsstelsel

De groei is een essentiële fase in het leven van jouw jonge Shih Tzu. Het is een tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Tijdens deze belangrijke fase ontwikkelt het immuunsysteem van jouw Shih Tzu zich geleidelijk. Hij heeft daarom een voeding nodig die zijn gezondheid ondersteunt.

ROYAL CANIN® Shih Tzu Puppy is geschikt voor Shih Tzu’s tot een leeftijd van 10 maanden, en is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw jonge Shih Tzu in het achterhoofd.

ROYAL CANIN® Shih Tzu Puppy helpt de natuurlijke afweer van je pup te ondersteunen, dankzij een gepatenteerd complex van antioxidanten, waaronder vitamine E.

Een weelderige vacht is één van de belangrijkste kenmerken van de Shih Tzu. Het haar is lang en vol met een dichte ondervacht. Regelmatige vachtverzorging en een ondersteunende voeding zijn beide belangrijk in de ondersteuning van de gezonde huid en vacht van jouw Shih Tzu puppy.

ROYAL CANIN® Shih Tzu Puppy bevat ook vitamine A, EPA & DHA en is verrijkt met bernagie olie ter ondersteuning van de barrièrefunctie van de huid. Dit helpt de gezondheid van de huid te behouden en de vacht te verzorgen.

Daarnaast bevat ROYAL CANIN® Shih Tzu Puppy een combinatie van zeer goed verteerbare eiwitten en prebiotica ter ondersteuning van een optimale spijsvertering en een evenwichtige darmflora, wat weer bijdraagt aan het behoud van een goede kwaliteit van de ontlasting.

De brokjes van ROYAL CANIN® Shih Tzu Puppy zijn speciaal ontwikkeld voor de kaken van dit kortschedelige ras en zijn zo aangepast dat deze goed opgepakt kunnen worden. Daarnaast stimuleren deze brokjes je Shih Tzu goed te kauwen. De vorm en geur van deze brokjes zijn bijzonder aantrekkelijk voor Shih Tzu puppy’s zoals de jouwe.

Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond ROYAL CANIN® Shih Tzu Puppy eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.

ROYAL CANIN® Shih Tzu Puppy is het geschikte voer voor jouw Shih Tzu puppy. Heb jij een volwassen Shih Tzu? Dan is ROYAL CANIN® Shih Tzu Adult het ideale voer voor jouw hond!

Discus De Lier
Uw huisdier speciaalzaak

Ook voor u interessant