Flea Free Twinspot Kat 2 Pipetten

Vorige

Over dit product

  • 3 maanden effectief
  • Geen bijwerkingen
  • Werkt ook tegen luizen en teken

Flea Free Twinspot Kat 2 Pipetten. De druppels van Flea Free Twinspot bestrijden vlooien op jouw kat door de voortplantingscyclus te doorbreken en het probleem bij de bron aan te pakken. Bestrijdt niet alleen de vlooien, maar ook de vlooieneitjes en vlooienlarven. Het middel is makkelijk toe te dienen dankzij de pipetjes.

  • Snelle en langdurige bestrijding
  • Pakt ook de vlooieneitjes en vlooienlarven aan
  • Tot 8 weken vlovrij
  • Gemakkelijk toe te dienen dankzij pipetje

Dit middel is geschikt voor katten ouder dan 1 maand en zwaarder dan 1 kg, maar mag niet gebruikt worden bij zieke of herstellende dieren. Voor katten tussen de 1 en 6 kg is 1 pipet voldoende. Voor katten tussen de 6 en 12 kg zijn 2 pipetten nodig.

De werkzame stof Pyriproxifen is tot wel 3 maanden werkzaam! In zeldzame gevallen kunnen tijdelijke huidreacties ontstaan na behandeling.

Samenstelling per ml:

Pyriproxyfen 100 mg, Butylhydroxyanisol 1 mg

Indicatie:

Voorkomt vermenigvuldiging van vlooien (volwassen en larvale stadia) door de ontwikkeling van hun eieren gedurende 3 maanden te verhinderen.

Dosering:

1 pipet twinspot van 0,6 ml per kat met een lichaamsgewicht tussen 1 en 6 kg.

Toediening:

Uitwendig op de huid in zijn nek tussen de schouderbladen. Haal het dopje van de TwinSpot en druk het er omgekeerd weer op. Even doordrukken om de pipet te openen. Verwijder vervolgens het dopje en de TwinSpot is klaar voor gebruik. Duw de nekharen ter hoogte van de schedelbasis opzij tot de huid zichtbaar is. Plaats de pipet op de huid en breng de inhoud aan door een aantal keren goed in de pipet te knijpen.

Omgevingsspray:

Naast deze Flea Free druppels is er ook een Flea Free omgevingsspray. Deze spray heeft ook een snelle en langdurige werking tegen vlooien en larven in het huis. De spray kan je echter niet op je huisdier en planten spuiten. Ook moet je deze spray niet gebruiken in een ruimte waar kleine kinderen en eten aanwezig kunnen zijn.

Over de leverancier:

De producten werken zeer effectief voor het bestrijden van vlooien, teken en wormen bij honden en katten. Het welzijn van je huisdier staat bij hen hoog in het vaandel. Men vindt het namelijk erg belangrijk dat je hond of kat gezond door het leven kan gaan. Dat is ook te zien aan de producten die zij aanbieden. Er zijn een aantal varianten waarover zij beschikken, namelijk anti-wormenmiddelen, anti-vlooien middelen, anti-vlo en teek middelen.

Inhoud: 2 Pipetten

Discus De Lier
Uw huisdier speciaalzaak

Ook voor u interessant

De Lier | Dierportiek
€ 16,95
De Lier | Discus De Lier
€ 5,29
De Lier | Discus De Lier
€ 17,20