Royal Canin Yorkshire Terrier Hondenvoer Puppy 1,5kg

Vorige

Over dit product

Rasspecifiek hondenvoer voor Yorkshire Terriër pups tot 10 maanden

  • Ondersteunt de natuurlijke afweer
  • Gezonde vacht
  • Gezondheid van het spijsverteringsstelsel

De groei is een essentiële fase in het leven van jouw jonge Yorkshire Terriër. Het is een tijd van nieuwe ontmoetingen en vele lichamelijke veranderingen. Daarom is het belangrijk dat de voeding die jij jouw Yorkshire Terriër puppy voorzet zijn gezondheid tijdens deze belangrijke fase ondersteunt.

ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Puppy is geschikt voor Yorkshire Terriërs tot een leeftijd van 10 maanden, en is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw jonge Yorkshire Terriër in het achterhoofd.

Omdat het immuunsysteem van je Yorkshire Terriër puppy zich geleidelijk ontwikkelt, bevat ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Puppy een gepatenteerd complex van antioxidanten, waaronder vitamine E, dat helpt de natuurlijke afweer van je puppy te ondersteunen tijdens de belangrijke groeifase.

De Yorkshire Terriër staat bekend om zijn lange, fijne en zijdezachte vacht die blijft doorgroeien. Het is belangrijk dat zijn voeding specifieke voedingsstoffen bevat die helpen de gezondheid van zijn vacht te behouden.

ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Puppy is verrijkt met een aangepast gehalte aan Omega-3 vetzuren (EPA & DHA), Omega-6 vetzuren (uit bernagieolie) en biotine, die helpt de gezondheid van de vacht van jouw Yorkshire Terriër puppy te behouden.

ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Puppy helpt de optimale spijsvertering te ondersteunen. Voedingsstoffen waaronder de zeer goed verteerbare eiwitten (L.I.P) en prebiotica (FOS) zijn toegevoegd ter ondersteuning van een evenwichtige darmflora van jouw puppy. Dit draagt bij aan het behoud van een goede kwaliteit van de ontlasting.

Daarnaast helpt ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Puppy de vorming van tandsteen te verminderen, dankzij de toegevoegde calciumvangers.

Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Puppy eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.

ROYAL CANIN® Yorkshire Terriër Puppy is het geschikte voer voor jouw Yorkie Puppy. Heb jij een volwassen Yorkie? Dan is ROYAL CANIN® Yorkshire Terriër Adult het ideale voer voor jouw hond!

Discus De Lier
Uw huisdier speciaalzaak