Houten Vogelspeelgoed 2x Klos Met Touw-en-Bel 35 cm

Vorige

Over dit product

  • Met een vrolijk belletje
  • Leuk speelgoed voor vogels
  • Ziet er mooi uit

Houten Vogelspeelgoed 2x Klos Met Touw-en-Bel 35 cm. Op zoek naar houten vogelspeelgoed? Zoek dan niet verder dan de Houten Vogelspeelgoed 2x Klos Met Touw en Bel 35 cm. Dit mooie houten vogelspeelgoed bevat 2 klossen die vast zitten aan een stevig touw. Onderaan zit een leuk en vrolijk belletje.

Dit product heeft een lengte van 35 cm. In ons assortiment hebben wij ook nog een aantal varianten zoals Houten Vogelspeelgoed 7x Klos Met Touw en Bel 33 cm, Houten Vogelspeelgoed 4x Klos Met Touw 26 cm en Houten Vogelspeelgoed Klos Met Touw en Bel 22 cm.

Waarom vogelspeelgoed belangrijk is?

Speelgoed voor jouw vogel zorgt ervoor dat hij zich niet gaat vervelen. Wanneer jouw vogel zich verveelt kan hij aan zijn eigen veren gaan plukken, waardoor hij kaal wordt. Het speelgoed heeft dus een belangrijke rol om jouw vogel gelukkig te houden.

Vogels zijn intelligente dieren en speelgoed zorgt voor een stukje uitdaging. Vogelspeelgoed zorgt ervoor dat jouw vogel zich niet gaat vervelen en levert veel speelplezier op. Daarnaast kun je het ook zien als mooie decoratie in de vogelkooi. Het vogelspeelgoed beschikt namelijk vaak over diverse mooie kleuren.

Lengte: 35 cm

Discus De Lier
Uw huisdier speciaalzaak

Ook voor u interessant

De Lier | Discus De Lier
€ 72,49
De Lier | Discus De Lier
€ 74,99
De Lier | Discus De Lier
€ 72,99