Flexi Classic Neon Reflect Touw Hondenriem XS 3meter

Vorige

Over dit product

  • Voor honden met een lichaamsgewicht tot 8 kg
  • Opvallende neon lijn en reflecterende handgreep
  • Lengte van 3 meter

De Flexi Classic Neon Reflect Touw XS 3 Meter is een automatisch oprolbare lijn die vanwege de lengte van 3 meter kleine honden meer bewegingsvrijheid biedt. Een uitrollijn, of flexi-lijn zoals ze vaak genoemd worden, is vaak een uitkomst voor honden die niet los kunnen of mogen lopen. De Flexi Classic Neon Reflect Touw XS 3 Meter geeft je kleine hond de ruimte om te snuffelen en in een natuurlijker tempo met jou mee te lopen tijdens de wandeling.

Deze uitrollijn van de Flexi Classic bevat een 3 meter lang koord en heeft een opvallende neon kleur. Dankzij het Neon Reflect Touw en de reflecterende zijdes op de comfortabele handgreep, is deze rollijn goed zichtbaar in het donker. De XS Classic koord rollijnen zijn geschikt voor de kleinere honden met een lichaamsgewicht tot 8 kilogram. De Flexi Classic Rollijn met koord is ook verkrijgbaar in maat S 5 meter en maat M 5 meter.

De remknop van de Flexi Rollijn kan op een vaste lengte vast worden gezet waardoor je de hond ook kan leren om zonder trekken naast je aan de riem mee te wandelen. Op deze manier is de rollijn tevens als uitlaatlijn te gebruiken en ideaal om mee te nemen tijdens lange wandelingen. De Flexi Classic Neon Reflect Touw XS 3 Meter geeft, in tegenstelling tot de kortere vaste hondenlijnen, de mogelijkheid om je hond tijdens de wandeling wat meer afwisseling te bieden.

Lengte: 5 meter
Maat: XS
Max. lichaamsgewicht: 8 kg

Discus De Lier
Uw huisdier speciaalzaak

Ook voor u interessant