Royal Canin British Shorthair Adult Kattenvoer 2 kg

Vorige

Over dit product

Rasspecifiek kattenvoer voor de volwassen Brits Korthaar vanaf 1 tot 12 jaar

  • Ondersteunt de spieren
  • Gezonde botten en gewrichten
  • Ondersteunt het hart

Jouw Britse Korthaar kat heeft een robuust en gespierd lichaam dat de juiste voedingsstoffen nodig heeft om gezond en sterk te blijven.

ROYAL CANIN® British Shorthair Adult is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw volwassen Britse Korthaar in het achterhoofd.

Het eiwitgehalte in ROYAL CANIN® British Shorthair Adult is aangepast om de spiermassa van je robuuste Britse Korthaar te ondersteunen. Ook L-carnitine is in de voeding aanwezig.

De toegevoegde omega 3 vetzuren (EPA en DHA) helpen bij de ondersteuning van de gezonde gewrichten van je kat.

ROYAL CANIN® British Shorthair Adult bevat taurine (een aminozuur) en de vetzuren EPA en DHA die een gezonde hartfunctie helpen ondersteunen.

De specifieke en uitgebalanceerde mineralen in de voeding ondersteunen een gezonde hartfunctie.

Bij de ontwikkeling van British Shorthair Adult hebben we ook gekeken naar de unieke kaak van de Britse Korthaar. Dit ras heeft de neiging om het eten naar binnen te schrokken. Het gebit is gevoelig en je kat is vatbaar voor gebitsaandoeningen. De speciaal aangepaste brokken stimuleren de Britse Korthaar om goed te kauwen.

Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat ROYAL CANIN® British Shorthair Adult eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.

ROYAL CANIN® British Shorthair Adult is verkrijgbaar in 2 kg en 4 kg. Heb je een Britse Korthaar Kitten? Dan is ROYAL CANIN® British Shorthair Kitten het ideale voer voor jouw kat!

Gewicht: 2 kg

Discus De Lier
Uw huisdier speciaalzaak

Ook voor u interessant