Gevonden in Dienstverlening

Aantal resultaten 587

Trefwoord

Winkel

Verzorgen van uw complete bedrijfsadministratie

Administratiekantoor De Lier

Voor de verzorging van uw complete bedrijfsadministratie bent u bij Tede Administraties aan het juiste adres. Via onze geavanceerde boekhoudsystemen kunnen wij uw volledige administratie verzorgen. Denk hierbij aan het inboeken van uw gegevens, het doen van aangifte bij de belastingdienst tot het maken van rapportages en jaarrekeningen. Wilt u een deel van uw administratie zelf doen? Ook dat is mogelijk! In overleg kunnen wij een dienstenpakket voor u op maat samenstellen.

Lees meer Lees minder

Onderhoud & reparatie van fietsen

Alex Tweewielers

De service en kwaliteit en zorg voor uw fiets blijft bij ons voor een vrijblijvend advies, bij aankoop, service, reparatie en onderhoud al meer dan 30 jaar lang gegarandeerd.


Daarom graag tot ziens in onze showroom en werkplaats.

Decoratie maken workshop

Alexandra's Decoraties

In haar winkel verzorgt Alexandra creatieve workshops. Alexandra is een echte vakvrouw met meer dan 30 jaar ervaring in het geven van creatieve workshops. De workshops worden het hele jaar door gegeven. Van droomvangers, kransen, kerst/ herfst/ lente- stukken, papieren rozen en nog veel meer!


Om een workshop te boeken kunt u onze winkel bezoeken of ons bereiken op info@alexandrasdecoraties.nl.

Lees meer Lees minder

U kunt hierbij denken aan het invoeren van adressen of gegevens van bijvoorbeeld enquêtes. Met de technische mogelijkheden van tegenwoordig kan steeds meer geautomatiseerd worden verwerkt. De apparatuur moet echter eerst gevoed worden met de juiste informatie om uw berekening of selectie te maken. Wij kunnen deze input verzorgen.

Het voeren van secretariaten

Alt-Tab bedrijfsondersteuning

Het voeren van een secretariaat voor een vereniging of stichting kost veel tijd. De leden- of klantenadministratie, het maken van periodieke publicaties, het onderhouden van het leden- of klantencontact, het organiseren, coördineren en notuleren van bestuurs- en ledenvergaderingen; vaak wordt het werk door vrijwilligers gedaan, naast hun reguliere bezigheden. Mede vanwege piekperiodes legt dit een grote druk op de beschikbare tijd van deze mensen. Het blijkt daardoor steeds moeilijker functionarissen te vinden voor deze functies.

Deze werkzaamheden nemen wij graag (deels) van u over zodat u altijd een up-to-date administratie heeft, een snelle uitwerking van notulen en actielijsten, een professionele ondersteuning van uw bestuursleden, een centraal archief, een actuele website en andere zaken waar uw organisatie behoefte aan heeft.
U kunt ook voor onderdelen van het pakket gebruik maken van onze diensten.

Lees meer Lees minder

U heeft een platte tekst die u in een specifieke opmaak, lay-out of in een sjabloon gezet wilt hebben. Geheel volgens uw eigen richtlijnen zorgen wij ervoor dat dit gebeurt.

Leden-, en klantenadministraties

Alt-Tab bedrijfsondersteuning

Het up-to-date houden van uw klanten- en/of ledenadministratie is van levensbelang voor uw onderneming. Een sportvereniging zonder correcte ledenlijst of een bedrijf zonder inzichtelijke klantenadministratie kan niet optimaal functioneren. Wij zorgen ervoor dat niet alleen uw administratie wordt bijgehouden, maar produceren op verzoek ook selecties uit deze administraties.

Lees meer Lees minder

Notuleren en uitwerken vergaderingen

Alt-Tab bedrijfsondersteuning

Notuleren is een vak apart. Alt-Tab Bedrijfsondersteuning levert notulisten door heel Nederland voor alle soorten vergaderingen en besprekingen. De notulen worden uiterlijk binnen 5 werkdagen compleet met actie- en besluitenlijst aan u toegezonden.
De vorm van het verslag wordt geheel afgestemd op uw wensen. Wij leveren beknopte, uitgebreide of woordelijke verslagen. Onze notulisten zijn onpartijdig, hetgeen de kwaliteit van het verslag ten goede komt.

Lees meer Lees minder

Vooral voor kleine bedrijven loont het niet een volwaardige PR-functionaris in te huren. Indien u regelmatig iets op Facebook, Twitter of LinkedIn geplaatst wilt hebben, maar u neemt er zelf de tijd niet voor, kunnen wij voor een vast bedrag per maand of per actie zorgen dat uw bedrijf in zicht blijft in de sociale media of er zichtbaar op wordt als u nog geen gebruik maakt van sociale media. Maar ook voor het schrijven van een wervende brief, het voorbereiden van uw acties en dergelijke kunt u bij ons terecht.


Lees meer Lees minder

Redigeren uitgaven/brochures/websites e.d.

Alt-Tab bedrijfsondersteuning

Evenals bij een presentatie is het belangrijk dat er geen fouten staan in folders en/of brochures die u uitgeeft. Wij kijken naar uw uitgave met een frisse en kritische blik.


Secretariële ondersteuning

Alt-Tab bedrijfsondersteuning

Wij leveren secretariële ondersteuning in de breedste zin des woords. De werkzaamheden kunnen op locatie of vanuit ons eigen kantoor worden uitgevoerd.


Wij werken zowel handgeschreven teksten, gedrukte teksten als geluidsbanden voor u uit.


Een website met actuele informatie nodigt uit tot bezoek. Een website met verouderde informatie is in dit digitale tijdperk een slecht visitekaartje voor uw bedrijf. U kunt het hele traject van het opzetten van een website tot en met het onderhouden daarvan aan ons uitbesteden. Wij houden uw website up-to-date en zorgen desgewenst dagelijks voor actuele informatie. Ook hier geldt dat wij maatwerk leveren.


Lees meer Lees minder

Winkelcentrummanagement

Alt-Tab bedrijfsondersteuning

Voor kleine winkelcentra (regio Den Haag/Westland) kunnen wij van meerwaarde zijn. Al vanaf een uur per week kunnen wij uw bestuur ontlasten van de taken waar de vrijwillige bestuursleden en leden van de activiteitencommissie geen tijd voor hebben. Het organiseren van (kleine en grote) activiteiten, het bijhouden van sociale media, ledencontact, contact met instanties, enz. kunnen wij op uurbasis voor u verzorgen.

Lees meer Lees minder

Cosmetische ingrepen

Apotheek & Beauty

Apotheek&Beauty en Robert Schoemacher kunnen je helpen er nog beter uit te zien. Bijvoorbeeld met cosmetische behandelingen. Hierbij focussen we ons op één specifieke set rimpels of, als je dit wilt, op je hele gezicht.

Botox behandelingen

Filler behandelingen

Gezichtsbehandelingen

Apotheek & Beauty

Dermafacials ofwel gezichtsbehandelingen

Om je huid optimaal in vorm te houden bieden de Dermafacials je de oplossing. Deze resultaatgerichte gezichtsbehandelingen zijn samengesteld uit een hoge concentratie effectieve werkstoffen. De behandelingen zijn uit te breiden met extra methoden die de effectiviteit en het resultaat van de behandeling verhogen. De huidtherapeuten adviseren je graag wat voor jou een passende behandeling is.

Lees meer Lees minder

Huidtherapie en huidverbetering

Apotheek & Beauty

Huidtherapie en huidverbetering

Onze huidtherapeuten behandelen de zieke en/of beschadigde huid. Hiervoor hebben zij de 4-jarige HBO-opleiding Huidtherapie gevolgd aan de Hogeschool Utrecht of Haagse Hogeschool. De titel huidtherapeut is een beschermde titel en is vastgelegd in wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG, artikel 34). Het verschil tussen de huidtherapeut en bijvoorbeeld een schoonheidsspecialist, is dat een huidtherapeut een paramedicus is en de zieke en/of beschadigde huid behandelt. Een schoonheidsspecialiste verzorgt en verfraait enkel de gezonde huid. Onze huidtherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en het Kwaliteitsregister Paramedici.

Het doel van onze huidtherapeutische behandelingen is het verfijnen, opheffen, voorkomen of verminderen van stoornissen, beperkingen en/of handicaps ten gevolge van huidaandoeningen.

Apotheek&Beauty werkt samen met verschillende huisartsen en dermatologen. Bepaalde behandelingen komen in aanraking voor vergoeding door de zorgverzekering. Informeer bij je zorgverzekering of je in aanmerking komt voor een vergoeding.

Onze huidtherapeuten behandelen:

Acne en restacne

Rimpels, fijne lijntjes

Fibromen

Lipoedeem

Littekens

Lymfoedeem

Pigmentstoornissen

Vaatafwijkingen

Wratten

Lees meer Lees minder

Laserbehandeling

Apotheek & Beauty

Laserbehandeling

Een DPL (Deep Penetrated Light) onderscheidt zich ten opzichte van de normale IPL (Intense Pulse Light) apparatuur. Een IPL-apparaat kan de haar-follicle vernietigen. Daardoor ontstaat een semi-permanente ontharen. Onze DPL vernietigt ook de haarfollikel, maar schroeit tegens de voedingsaanvoer van de follicle dicht (de papilla). Hierdoor onstaat de zo fel begeerde definitieve ontharing.

Tevens wordt door middel van de speciaal geïntegreerde dieptekoeling van de behandelkop kou in de huid geschoten tijdens de flits, waardoor de cliënt geen pijnsensatie meer ervaart.

Na de behandeling blijft de huid nog lange tijd koel. Het voordeel hiervan is dat er geen nabehandeling nodig is met een after-cooling.

Behandelindicaties: 

Pigmentvlekken

Vaatafwijkingen

Overbeharing

Lees meer Lees minder

Pedicure

Op zoek naar een pedicure in Monster en omgeving? Dan kun je vanaf nu ook terecht bij Apotheek&Beauty. Onze pedicure kan de voeten weer helemaal mooi maken en lichtelijke ongemakken verhelpen.

Onze behandelingen:

Pedicure behandeling

Deelbehandeling

Cosmetische pedicure

Cosmetische pedicure incl. pedicure behandeling

Nagels lakken handen of voeten

GelColor by OPI handen of voeten

Lees meer Lees minder

Suikerontharen

Apotheek & Beauty

Suikerontharen

Apotheek&Beauty introduceert: ontharen met suiker. Pandy’s suikerpasta is een suiker-water mengsel gebaseerd op oude recepten uit het Midden-Oosten. De suikerpasta is 100% natuurlijk, een samenstelling van water en suiker, zonder chemische producten, geur of kleurstoffen, citroensap of ander zuur. Het is hypo-allergeen en veroorzaakt geen huidirritatie. Suikerontharing leent zich door zijn zachtheid voor de ontharing van elk lichaamsdeel.

Behandelingen

  • Gelaat: wenkbrauwen, bovenlip of je kin.
  • Armen: oksels, onderarmen, bovenarmen of de gehele armen.
  • Benen: onder benen met knie, volledige benen of volledige benen en bikinilijn.
  • Torso: bikinilijn, rug, buik, borst of full brazilian.
Lees meer Lees minder

Wenkbrauwen

Apotheek & Beauty

Wenkbrauwen zijn erg bepalend voor je gezichtsuitdrukking. Voor iemand met lichte wenkbrauwen is verven een uitkomst. Na het verven kunnen de wenkbrauwen iets donkerder zijn, maar schrik hier niet van. De verf zit dan nog een beetje op de huid, hoe goed dit ook is verwijderd. Dit vervaagd na een paar keer reinigen van je gezicht.

Wenkbrauwharen doen er ongeveer 4 weken over om van begingroei tot uitvallen te komen. Haren die op het moment van verven al bijna gaan uitvallen worden natuurlijk sneller vervangen door een nieuwe haar. Het duurt ongeveer 3 tot 4 weken dat een haar weer op volle lengte is gegroeid. Het duurt tot ongeveer 5 tot 6 weken na het verven dat er geen geverfde exemplaren meer tussen zitten.

Naast het verven kun je bij ons ook je wenkbrauwen laten styleren door middel van suikerontharen en epileren.

Lees meer Lees minder

Beauty Workshop

Apotheek & Beauty

Wij geloven dat in elke vrouw schoonheid schuil gaat, wij helpen de schoonheid zichtbaar te maken en de vrouw te laten stralen.

Wij bieden diverse make-up workshops aan, zoals een workshop voor 4 personen, een basis make-up en een persoonlijk make-up advies.

Wij, Isabeau Vrolijk, Dieke Roeleveld en Maureen Blansjaar zijn de pedicures van pedicurepraktijk “De Klipper”. In onze praktijk, gevestigd aan het Zorgplein Westland, geven wij allerlei soorten voet behandelingen.

Wij helpen u af van kloven, likdoorns, overtollig eelt of ingroeiende nagels. Ook kunt u bij ons terecht voor het verwennen van uw voeten, met bijvoorbeeld een uitgebreide voetenscrub of ontspannende voetmassage. Deze behandelingen geven een  intensieve verzorging aan de huid van uw voeten. Bovendien werken ze ontspannend voor lichaam en geest.

Bij pedicure “De Klipper” kunt u ook terecht voor uw medisch pedicure behandelingen. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in diabetische voeten, reumatische voeten, oncologische voeten, oudere voeten, spastische voeten en verwaarloosde voeten. Ook kunt u bij ons terecht voor nagelbeugel technieken en nagel reparaties met gel.  Zo kunt u er zeker van zijn dat uw voeten de zorg krijgen die ze nodig hebben. U kunt bij onze medisch pedicure recht hebben op een vergoeding, na doorverwijzing van uw arts.

Kortom, wij zorgen voor een behandeling die perfect is afgestemd op ieders persoonlijke wensen. Voor het beste medicijn voor uw voeten bent u bij ons aan het juiste adres!

Lees meer Lees minder

Onderhoud & reparatie auto's

Autobedrijf Alsemgeest

Bij Autobedrijf Alsemgeest wordt uw auto altijd vakkundig gerepareerd en gecontroleerd met de juiste onderdelen voor uw auto.

 

Door tijdig uw auto te onderhouden verkleint u de kans op autopech en rijdt u een stuk veiliger. U voorkomt ook extra reparaties. Maak daarom tijdig een afspraak.