Straathof Poelier Traiteur Catering

Poelier Traiteur Jos Straathof is met meer dan 50 jaar aan ervaring en kennis van verse kwaliteitsproducten in het Westland een begrip dat staat voor puur, vers, kwaliteit en ambachtelijk. Wij verkopen huisgemaakte, dagverse en uiterst smaakvolle producten welke bereid zijn zonder kunstmatige geur, kleur & smaakstoffen. U heeft de keuze uit een uitgebreid assortiment van gevogelte (kip, kalkoen en wild), BBQ specialiteiten, vleeswaren, kaas, kant & klaar maaltijden en belegde broodjes. Wij hebben ons gespecialiseerd in Wild producten van Nederlandse bodem, het vlees van het wild dat wij verkopen is niet gekweekt maar 100% biologisch. Het mooiste scharrelvlees komt van de Nederlandse jager!

Adresgegevens

Hoofdstraat 61
2678CG De Lier

kantoorfor the bot@poelierstraathof.nl
0174-518342

Openingstijden

Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 08:00 - 16:00

Kwaliteit

Verwerking van onze vers producten vindt plaats op een ambachtelijke wijze en volgens een bereidingsproces dat HACCP goedgekeurd is en voldoet aan de hoogst gestelde BRC-normen. Bovendien wordt geen gebruik gemaakt van toevoegingen als kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Hierdoor garanderen wij als wild en gevogelte specialist niet alleen kwalitatief hoogwaardig, maar ook veilig vlees van het wild en gevogelte dat wij verkopen.

Onze diensten

Verwerking van onze vers producten vindt plaats op een ambachtelijke wijze en volgens een bereidingsproces dat HACCP goedgekeurd is en voldoet aan de hoogst gestelde BRC-normen. Bovendien wordt geen gebruik gemaakt van toevoegingen als kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Hierdoor garanderen wij als wild en gevogelte specialist niet alleen kwalitatief hoogwaardig, maar ook veilig vlees van het wild en gevogelte dat wij verkopen. 

In al onze huisgemaakte maaltijden zit uitsluitend kwaliteits kip van het merk GILDEHOEN en POLDERHOEN verwerkt. Onze kip wordt dagelijks vers aangevoerd en is afkomstig van gecertificeerde en gecontroleerde bedrijven uit Nederland.

 

Alle kippen die wij verkopen zijn HALAL gecertificeerd en extern gecontroleerd van boer tot producent. Wij verwerken en verkopen geen varkensvlees!!

Lees meer Lees minder