Beauty Praktijk Coco Kuit

Beauty praktijk Coco Kuit is een sfeervolle, knusse en professionele praktijk gelegen in het centrum van 's Gravenzande. De praktijk staat voor kwaliteit, vakkundigheid en precisie.

Adresgegevens

Vaartplein 7
2691AJ 's-Gravenzande

cocokuitfor the bot@live.nl

Specialiteiten

Coco is begonnen als schoonheidsspecialiste in 2010, inmiddels is zij gespecialiseerd in permanente make-up van de wenkbrauwen en eyeliners. (Zij neemt geen nieuwe klanten voor eyeliners meer aan vanwege drukte). Inmiddels zijn wij al bijna 10 jaar een begrip van het Westland en omstreken. Omdat wij hygiëne hoog in het vaandel hebben en wij met uiterste concentratie werken is het gewenst om geen kinderen mee te nemen naar de praktijk, bedankt voor uw begrip! Wij hopen u snel te ontmoeten!

Onze diensten

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met Permanent Make Up kan het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliner wordt altijd tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd, wat een natuurlijke en volle oogopslag als resultaat heeft.

Bij de eyeliner wordt tussen de wimperhaartjes, maar ook erboven gepigmenteerd. Zo kunnen ook te grote of juist te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Hangende oogleden kunnen optisch weggewerkt worden.

Altijd een mooie eyeliner, zonder je zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up.


Lees meer Lees minder

Permanente make-up

Beauty praktijk Coco Kuit

Permanente make-up is er voor iedereen die er op elk moment van de dag (en nacht) er verzorgd uit wil zien, weinig tijd heeft of moeite heeft om zich op te maken. Ook kan er meer symmetrie verkregen worden.

Permanente Make-up is een pigment aanbrengen vlak onder het huidoppervlak. Door middel van een steriele ultradunne naald wordt er een huidvriendelijke vloeistof (pigment) in de huid gebracht. Wij van Beauty praktijk Coco Kuit maken alleen gebruik van goedgekeurde pigmenten.

Huidcomplicaties (ALLEEN GEZICHT)

Als u een huid heeft die gevoelig is voor complicaties zoals eczeem, psoriasis, keratose pilaris en dermatitis (dwz uw huid is voortdurend schilferend, jeukig of geïrriteerd),is de kans groot dat het pigment niet goed hecht in de huid.


Lees meer Lees minder

Wenkbrauwen zijn het belangrijkste onderdeel van het gezicht, ze geven het gezicht expressie en uitstraling. Voor een natuurlijk effect worden de eigen wenkbrauwhaartjes niet weggehaald. Dunne en onregelmatige wenkbrauwen worden gecorrigeerd, ook kan er meer symmetrie verkregen worden. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eventueel met permanente make-up worden gecamoufleerd.

Hoe gaat de behandeling te werk?

Voor we starten met de pigmentatie zal er eerst een informed consent (vragenlijst) samen met u door genomen worden. De tweede stap is het bepalen van de vorm van de wenkbrauw. Hierbij wordt rekening gehouden met de vorm van uw gezicht. Met speciale meetinstrumenten wordt de perfecte vorm uitgemeten en getekend met een speciaal potlood.

Het tekenen neemt veel tijd in beslag. Voor de eerste behandeling wordt 2 uur ingeboekt. Na de eerste behandeling volgt er een nabehandeling (binnen 4 tot 8 weken) in deze behandeling word er gekeken of de kleur en/of de vorm bijgewerkt moeten worden, deze behandeling duurt ongeveer een uur. Wilt u na de tweede behandeling de kleur of vorm toch nog aangepast hebben rekenen wij €70,- voor nog een derde behandeling (binnen 4 tot 8 weken).

Lees meer Lees minder