Beautysalon Barbara

Laat u heerlijk verwennen bij Beautysalon Barbara gevestigd in 's-Gravenzande.

Adresgegevens

Langestraat 17
2691BB 's-Gravenzande

infofor the bot@barbara-beauty.nl

Lekker ontspannen!

Wilt u even helemaal weg van de dagelijkse sleur. En wilt u eens echt tot rust komen? Laat u dan eens heerlijk verwennen in onze Beautysalon gevestigd in ’s-Gravenzande in een sfeervol pand uit 1779 met een moderne warme uitstraling. Er gaat een wereld voor u open! Wij staan voor kwaliteit en voor persoonlijke aandacht.Wij laten de wereld voor wat die is en heten u van harte welkom in een andere wereld waar pure verwennerij, comfort en luxe kernbegrippen zijn.

Onze diensten

Bindweefselmassage gezicht

Beautysalon Barbara

Bindweefselmassage

Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat van binnen uit goed bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine. Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De rek gaat er als het ware uit. De huid wordt slapper en dat heeft tot gevolg: rimpels.

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De bindweefselmassage is uitermate geschikt om het weefsel los te maken en om een verslapte huid, slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels, acne of couperose te verbeteren en/of te verminderen.

Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Door deze aanpak krijgt u een gezondere en stevigere huid met een gezonde kleur.

Prijs: vanaf € 45,00    Duur: vanaf 30 minuten

Wil je een iets intensievere behandeling? Kies dan voor één van deze maskers als afsluiting

Gold Mask   € 14,95
Hydropeptide Collagel Mask   € 24,95
Valmont Collageen Vliesmasker   € 39,95
Lees meer Lees minder

Body behandelingen

Beautysalon Barbara

Aroma Decléor Bodypakking

De Aroma bodypakking bestaat uit een bodyscrub en een ontspannende bodypakking. Deze behandeling is gericht op ontspanning, stimulering, ontgiften of verstevigen.U kunt zelf een keuze maken uit verschillende pakkingen naar het voor U gewenste resultaat.Tijdens de pakking kunt u genieten van een heerlijke ontspannende hoofdmassage.

Duur: 50 minuten     Prijs: € 65,00

Bodyscrub

Deze zachte scrubbehandeling voor het hele lichaam geeft een grondige reiniging van de huid waarna deze heerlijk zacht en soepel aanvoelt. Na het afspoelen wordt er een bodyverzorging aangebracht. 

Duur : circa 25 minuten   Prijs: € 29,50

Lees meer Lees minder

Cosmetische Ingrepen

Beautysalon Barbara

Dokter Thanya Tha-In

Thanya Tha-In is een keer in de maand een dag aanwezig bij Beautysalon Barbara. Zij is op de hoogte van de nieuwste behandeltechnieken en werkt alleen met kwaliteitsproducten.

Vanaf 2010 praktiseert ze als een cosmetische arts.
Zij geeft haar cliënten een persoonlijk en realistisch advies.
"Schoonheid is zeer persoonlijk. Het gaat om de balans tussen de binnen - en buitenkant."
Nieuwsgierig? Maak dan vrijblijvend een afspraak bij ons voor een intake-gesprek. Meer info: https://skin-surgery.nl/

Lees meer Lees minder

Décaar Peeling/Treatment

Beautysalon Barbara

Décaar Peeling/Treatment

Algae Peeling

De Algen Peeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen. Aangezien deze cellen zich in de verhoornde huidlaag bevinden, kan de DÉCAAR Algae Peeling ook gebruikt worden op de gevoelige- en couperose huid. Door afname van de verhoornde cellen wordt roodheid verminderd. Meer resultaat? Kies dan voor een kuur van 3 keer, waarbij de huidlagen in korte tijd vaak vernieuwd worden. Hierdoor ontstaat er een nieuwe, stralende huid.

Duur: 60 min   Prijs: € 85,00
Kuur van 3 behandelingen: € 255,00

Algae Peeling Intensive

De intensive behandeling is vooral bedoeld voor:

  • Door de zon beschadigde huid.
  • Oppervlakkige pigmentvlekken.
  • Rimpels en lijnen.
  • Rokershuid.
  • Een doffe, grijzige en vermoeide huid, zonder glans.
  • Acne & (acne) littekens.

Duur: 90 min   Prijs: € 105,00
Kuur van 3 behandelingen: € 315,00

The Oxygen Treatment

De Oxygen Treatment is ontwikkeld voor elk huid type met tekenen van veroudering, vermoeidheid of gebrek aan vitaliteit en levenslust. De krachtige, zuurstof verrijkende behandeling verbetert de elasticiteit, normaliseert de huidfuncties en stimuleert de immuniteit. De huid krijgt weer zijn gezonde uitstraling en kleur terug!
De Oxygen treatment verbetert uw huidconditie door de huidlagen voorzien van zuurstof, zorgt voor een essentiële vochtbalans van de huid en het bestrijden van fijne lijntjes en rimpels.

Duur: 75 min   Prijs: € 79,50

Décaar for Men

Deze ontspannende behandeling van Décaar is speciaal voor de mannen ontwikkeld. Het is een heerlijke verkwikkende gezichtsbehandeling die de huid hydrateert ,verbetert en een BOOST geeft!

Duur: 60 min   Prijs: €62.50

Décaar Cleansing treatment

Deze behandeling is gericht op het reinigen van de huid. Door middel van een dieptereiniging en een intensieve peeling , brengen wij de huid weer in balans en worden de oneffenheden verwijderd.

Duur: 45 min   Prijs: €52,50

Lees meer Lees minder

AROMASSAGE BEHANDELING

Dit is een behandeling die een heerlijk gevoel van ontspanning en welbehagen teweeg brengt. Deze unieke behandeling is gebaseerd op de aanwezigheid van aangename en verzorgende aromessence producten die, dankzij de heilzame werking, de klant volledig tot rust laat komen en gevoelens van vermoeidheid weg zal nemen. De behandeling is volledig aangepast op het huidtype van de klant en haar behoeften.
Duur: 60 minuten    Prijs: € 67,50

AROMAPLASTIE BEHANDELING

De Aromaplastie is een bijzondere behandeling . Het kan aangewend worden voor verschillende huidtypen om tegemoet te komen aan de behoefte van de huid. Bij deze behandeling is het aanbrengen van het masker met haar 100% natuurlijke actieve ingrediënten, inclusief tarwekiem olie, lijnzaad en zonnebloemzaden.
Duur: 75 minuten   Prijs: € 75,00

AROMA EXPERT BEHANDELING

De Aroma Expert behandeling biedt een vakkundig en op maat gemaakt antwoord op de behoefte van elk huidtype. De krachtige en actieve ingrediënten hebben een indringende werking op de huid en bieden een optimaal doelgerichte werking. U heeft de keuze uit een vochtherstellend, zuiverend , kalmerend, voedend of een liftende behandeling.
Duur: 75 minuten   Prijs: € 75,00

 

Lees meer Lees minder

Feet Treatment Relax

Beautysalon Barbara

Even relaxen en meteen de voeten laten doen? De voeten krijgen met deze behandeling een totale verzorging. Eerst kunnen de voeten bijkomen in een voetenbad, vervolgens worden de nagels geknipt en de nagelomgeving verzorgt. Daarna worden de voeten gescrubt en krijgt u een korte voetmassage met een verzorgende crème!

Duur: 45 minuten    Prijs: € 33,50

Lees meer Lees minder

Fruitzuurpeeling

Beautysalon Barbara

Klapp Fruitzuurpeeling

ASA PEEL

Bij het ouder worden, wordt de huid dikker en minder doorlaatbaar, rimpels worden dieper en de activiteit in de onderste hoornlagen vermindert. De huid wordt moe, glansloos, oneffen en vlekkerig. Een droge schilverige huid die niet meer zo strak en elastisch aanvoelt is het resultaat. De ASA PEEL® behandeling gaat deze symptomen gericht tegen. Door een natuurlijk peelingproces wordt de huid systematisch afgeschilferd, ze wordt minder dik en krijgt fijnere poriën. De basaallaag wordt gestimuleerd tot regeneratie. Een nieuwe, frisse en beschermende hoornlaag wordt aangemaakt en de huid krijgt haar normale dikte terug. Wanneer de behandeling 3 keer wordt gedaan in een korte periode, krijgt de huid weer een boost en een nog mooier resultaat

Duur: 60 minuten   Prijs: € 99,00
Kuur van 3 behandelingen: € 250,00

ASA PEEL+

U krijgt een ASA PEEL behandeling, alleen wordt de huid extra gevoedt met een Hydraflash Plus mask waardoor de huid intens wordt gehydrateert en gekalmeert.

Duur: 75 min   Prijs: € 115,00
Kuur van 3 behandelingen: € 300,00

Repagen Treatment

Onder invloed van mimiek, vrije radicalen, uitdroging, genetische aanleg en een hele reeks andere factoren, verliest de huid in de loop der jaren haar frisheid en stevigheid.
Met de Repagen behandeling biedt beauty-pionier Gerhard Klapp nu een innovatie met globaal anti-age-effect aan. Het geheim zit in de high-tech ingrediënten. Ze beïnvloeden de drie huidlagen en tillen dit exclusieve verzorgingssysteem tot het allerhoogste niveau.

Duur: 60 minuten   Prijs: € 125,00

A Classic Power Boost Treatment

De A-Classic Power Boost met Vitamine A heeft een grote invloed op de huidstructuur en het functioneren van de huid. Deze levensbelangrijke vitamine heeft een stimulerend effect op de collageenproductie en de enzymatische activiteit van de verouderende huid, alsook op herstelmechanisme van de huid in het algemeen. Deze treatment stimuleert de regeneratie van cellen, hydrateert, maakt de huid lichter, bevordert de elasticiteit, detox-effect, vermindert rimpels en maakt de huid voller van binnenuit.

Duur: 60 minuten   Prijs: € 85,00

Hyaluronic treatment

In Hyaluronic Multiple Effect wordt hyaluronzuur van verschillende moleculaire groottes ingezet. Zo kan de werkstof in de verschillende huidlagen indringen en daar de optimale werking ontplooien. Hyaluronzuur beschikt over een intensief vochtbindend vermogen en verhoogt zo de vochtdepots in de verschillende huidlagen. Daarbij werkt het al vulsubstantie ter intensieve opvulling van rimpeltjes.

Duur: 60 minuten   Prijs: € 79,00

For Men Recovery Treatment

Een 5 Fasen behandeling voor de man die de huid reinigt, verfijnd, hydrateert, rimpels verminderd, verstevigt en daarbij zorgt voor een heerlijke ontspanning.

Duur: 60 minuten   Prijs: € 77,00

Lees meer Lees minder

HydroPeptide

Beautysalon Barbara

HydroPeptide

Peptiden zijn kleine moleculen die diep in onze huid kunnen dringen dit in tegenstelling tot vele ander ingrediënten waaronder collageen. Ze communiceren met onze huidcellen waardoor de huid aan het werk wordt gezet. Hierdoor krijgt de huid een fijnere structuur, voelt hij gladder aan, fijne lijntjes verminderen en de kleur zal frisser worden. Het is een top anti-aging behandeling bij Beautysalon Barbara! Na 1 HydroPeptide anti-aging behandeling ziet U al mooi resultaat.

Hydropeptide Vitamin C Firm & Bright (AANRADER)

Wij introduceren een nieuwe behandeling met het meest geliefde ingrediënt van dit moment: Vitamine C. Het is bewezen dat een hoge dosis Vitamine C helpt om huidveroudering tegen te gaan. Zonder kan je huid geen collageen aanmaken. Ook bij onzuiverheden beschermt vitamine C tegen irritatie, gaat het ontstekingen tegen en helpt het de huid te herstellen, waardoor rode vlekken na een puistje sneller vervagen. Naast dat het helpt tegen rode vlekjes, heeft vitamine C ook een positieve invloed op pigmentvlekken. Vitamine C zorgt ervoor dat de aanmaak van pigment geremd wordt. In gezichtsverzorging werkt vitamine C alleen in hoge concentraties vanaf 4%, in deze behandeling maken wij gebruik van een hoog percentage van 20% Vitamine C. Een echte BOOST voor de huid!

Duur: 75 minuten      Prijs: €105,00

Flash Exfoliation

Weinig tijd, maar toch een mooi resultaat? Kies dan voor deze behandeling. In deze behandeling krijgt de huid een dubbele reining, kiezen we voor een peeling die bij de huid past en wordt de behandeling afgesloten met een masker, serum en moisturizer gepersonaliseerd naar het huidtype. TIP: Last van acne? Dan kunnen wij deze behandeling in een kuurverband doen van 3 x waardoor de huid in een korte tijd een boost krijgt en zichtbaar verbetert. (Acne behandelingen kunnen bij ons door zorgverzekeraars worden vergoed)

Duur: 30 minuten     Prijs: € 35,00

Hydropeptide Cleansing

Met deze behandeling wordt de dubbele reiniging uitgevoerd, de wenkbrauwen geëpileert, krijgt U een intensieve peeling aangepast op het huidtype, worden onzuiverheden verwijdert en krijgt U een voedend masker aangepast op Uw huidtype.

Duur: 45 minuten    Prijs: 59,00

Hydropeptide

De behandeling bestaat uit een intensieve reiniging, epileren van de wenkbrauwen, een HydroPeptide peeling (deze zijn er in verschillende sterktes aangepast op de huid), onzuiverheden verwijderen, gezichtsmassage met de Soothing Balm die een diep hydraterende werking heeft, met daarna een op uw huid afgestemd peptiden masker, een afsluitende verzorging aangepast op de huid.

Duur: 75 minuten      Prijs: €85,00

Hydropeptide

Dit is een Hydropeptide behandeling zoals beschreven, alleen werken wij hier met 5 krachtige exfolianten die de celvernieuwing sterk verbeteren waardoor de collagenen en de elastine in onze huid nog meer worden aangezet. Daarbij krijgt U een verkoelend collageen masker waardoor de huid meer volume krijgt, strakker wordt en gaat stralen. Het masker is doordrenkt met collageen ondersteunende peptiden, en voedingsstoffen die fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar maken.

Duur: 75 minuten      Prijs: €95,00

Hydropeptide Refresh De Luxe

U krijgt een volledige luxe behandeling gericht op celverbetering van gezicht hals en decolleté waar gebruik wordt gemaakt van een verkoelend collageen masker waardoor de huid meer volume krijgt, strakker wordt en gaat stralen. Het masker is doordrenkt met collageen, ondersteunende peptiden en voedingsstoffen die fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar maken. Onder het masker van de decolleté en hals wordt een speciaal serum aangebracht die de huid verstevigt en strakker maakt!

Duur: 90 minuten      Prijs: € 125,00

Lees meer Lees minder

Kokos bodyscrub massage

Beautysalon Barbara

Kokos bodyscrub massage

Vooraf wordt de huid gescrubd met een overheerlijke kokosscrub. Na de scrubmassage wordt de behandeling gevolgd met twee pure kokosstempels. De kokos geeft olie af zodat het een masserende stempelmasage is, die zeer aangenaam aanvoelt. De vrijkomende geur geeft je een exotisch vakantie gevoel. Deze massage zorgt voor een zijde zachte huid, het verstevigt de huid en verwijdert dode huidcellen.

Lees meer Lees minder

OPI Gelcolor

 

GelColor by OPI draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak! Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Of wil jij je op vakantie geen zorgen maken over je nagellak? Ga dan voor GelColor by OPI. Ook ideaal voor bruidjes!
Je favoriete OPI kleur blijft 2 weken perfect glanzend zitten. GelColor is eenvoudig zelf te verwijderen, zonder dat het de natuurlijke nagel beschadigt.

GelColor by OPI is ook ideaal op je teennagels, voor een mooi verzorgd en longlasting eindresultaat.

Prijs: € 31,50

Mini Manicure bij Gelcolor OPI

Wanneer de nagels nog op lengte gevijld moeten worden, dan hebben wij daar meer tijd voor nodig en vragen wij daar een kleine bijdrage voor

Prijs: € 7,50

Manicure incl. OPI Gelcolor

Deze manicure behandeling bestaat uit het verzorgen van de nagelriemen en wij vijlen uw nagels in model als voorbereiding op de Gelcolor. Nadat de Gelcolor is aangebracht worden uw handen gescrubt, verzorgen wij de nagelriemen met een nagelriemolie en vervolgens krijgt U een intensief verzorgend handmasker, de behandeling wordt afgesloten met het inmasseren van de handen met een verzorgende handcrème.

Prijs : €61,50

Basis manicure OPI

De handen worden gescrubt, nagelriemen verzachten wij met een de OPI PRO SPA nagelriemolie. Wij vijlen uw nagels in model en polijsten de nagels hooglans. De behandeling wordt afgesloten met het inmasseren van de handen met een verzorgende crème.

Prijs: €24,50

Optioneel:

Nagels lakken: €17,50   (incl OPI nagelflesje naar keuze om mee te nemen t.w.v € 15,95)

Nagels lakken: €  9,50

Spa Manicure De Luxe

Dit is een luxe manicure behandeling waarbij wij werken met de meest verzorgende producten van OPI

Tijdens deze behandeling beginnen wij met een heerlijk handbadje en scrubben wij de handen.Dan verzorgen wij de nagelriemen, vijlen en polijsten wij de nagels in model.Vervolgens krijgt U een intensief verzorgend handmasker en de behandeling wordt afgesloten met het inmasseren van de handen met een verzorgende handcrème.

Prijs:   € 39,50

Optioneel:

Nagels lakken: € 17,50   (incl OPI nagelflesje naar keuze om mee te nemen t.w.v € 15,95)

Nagels lakken: €  9,50

 

 

Lees meer Lees minder

Body Massage Relax

Pure ontspanning en verwennerij. Jouw lichaam wordt op een ontspannende wijze gemasseerd met verwarmde olie waardoor je spieren en het onderhuids bindweefsel losser worden.  Door de zachte wrijving met de olie wordt jouw huid aangenaam warm. De bloedcirculatie activeert en je spier- en weefselherstel verbetert. Een cadeau voor je lichaam!

Duur: 60 min.     Prijs: € 65,00

          40 min                € 45,00

          30 min                € 35,00

          15 min                € 19,50  Heerlijk als uitbreiding van jouw gezichtsbehandeling)

Hotstone Massage

Helend en diep ontspannend. Onze Hotstone Massage is een heilzaam cadeau voor je lichaam en geest. Aangenaam warme basaltstenen en warme olieën waarmee het lichaam wordt gemasseerd. Samen een weldaad voor je spieren. Je voelt de werking tot diep in je lichaam. Ervaar de kracht van eeuwenoude vulkaanstenen en hedendaagse massagetechnieken.

Duur: 60 min.     Prijs: € 67,50

          40 min                € 47,50

          30 min                € 37,50

 

Bamboe Massage

De bamboemassage is ontspannend, maar vooral stimulerend voor als je energie en kracht nodig hebt. Het zal helpen om giftige stoffen af te voeren en een slechte bloedsomloop te verbeteren. Deze massage helpt in het bijzonder tegen vermoeidheid en stress en het lichaam is na deze massage in een betere conditie.

Duur: 60 min.     Prijs: € 67,50

          40 min                € 47,50

          30 min                € 37,50

Lees meer Lees minder

Microdermabrasie

Beautysalon Barbara

De huid wordt door middel van (niet chemische) 100% zuivere microkristallen afgeschaafd. De microkristallen worden met een bepaalde kracht op de huid geblazen en vervolgens direct weer afgezogen.De huid wordt gladder, er ontstaan minder verstoppingen, de huid raakt beter doorbloed en er wordt in beperkte mate collageen, ofwel het steunweefsel van de huid, aangemaakt. De huid wordt daardoor weer in een goede conditie gebracht.

Wij werken bij onze Microdermabrasie behandelingen met het merk "Valmont".De huid is na deze behandeling heel toegankelijk voor deze mooie werkzame producten van Valmont. Waardoor er een nog beter resultaat wordt bereikt.

VALMONT BASIS DERMABRASIE

Duur: 60 min    Prijs: € 95,00
Kuur van 3 behandelingen: € 260,00

VALMONT TREATMENT DERMABRASIE

Deze behandeling is inclusief het intensieve collageen vliesmasker.
Duur: 75 min   Prijs: € 125,00
Kuur van 3 behandelingen: € 360,00


Lees meer Lees minder

Pedicure behandelingen

Basis Pedicure

De nagels worden geknipt, nagelomgeving verzorgd, overtollig eelt wordt verwijderd en daarna worden de voeten gescrubt en verzorgt met een verzorgende crème.

Duur: 45 minuten     Prijs: € 39.50

Mochten de voeten net iets meer tijd nodig hebben? rekenen wij € 7,50 extra per 15 minuten.

Basis Pedicure inclusief Voetbad

De nagels worden geknipt, nagelomgeving verzorgt, overtollig eelt wordt verwijderd en daarna worden de voeten gescrubt en verzorgt met een verzorgende crème.

Duur: 60 minuten     Prijs: € 45,50

Deelbehandeling Pedicure

Alleen last van een eeltpit, een kloof of een ingegroeide teennagel? Kies dan voor een deelbehandeling.

Duur: 15 minuten     Prijs: € 17,50

Lees meer Lees minder

The Sense Of Gold Treatment

Een complete behandeling van 75 minuten met ons topmerk Valmont, die afgelsloten wordt met het verjongende, circulatie bevordende BeautyFace Gouddeeltjes masker. Dit hydraterende, huidverstevigende masker zorgt voor een zachte, stralende huid en een zichtbaar vermindering van rimpeltjes. Deze behandeling geeft een gevoel van totale ontspanning!

Duur: 75 minuten   Prijs: € 89,50

Vitality Treatment

Deze luxe ontspannende behandeling is heel bijzonder, mede door het Collageenvliesmasker die wij toepassen in deze behandeling. Dit verstevigende masker, dat voor 100% uit collageen bestaat. werkt als een echte biologische lifting. Door de combinatie van de werkstoffen reactiveert dit masker de natuurlijke functies van de huid als deze tekort worden. Gelijk bij de eerste toepassing kan een zichtbare en duurzame verbetering van de bovenste lagen van de opperhuid geconstateerd worden. De huid word onmiddellijk weer elastisch, soepel en stralend.

Duur: 90 minuten   Prijs: € 125,00

Brightness of Ice 

Deze behandeling is speciaal gericht op het verhelderen en egaliseren van de teint. Het werkt preventief op pigmentvlekken en vermindert reeds bestaande pigmentvlekken. De huid wordt weer voorzien van een jeugdige glans. Deze behandeling is inclusief het Collageenvliesmasker dat een sterk hydraterende, aanspannende, helende en liftende werking heeft op de huid.

Duur: 95 minuten   Prijs: € 125,50

Lees meer Lees minder