Vijverberg Fietsen

Adresgegevens

Hoofdstraat 20
2678CK De Lier

infofor the bot@vijverbergfietsen.nl
0174-511144

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 08:30 - 16:00

Welkom bij Vijverberg Fietsen

Kwaliteit en vakmanschap Vijverberg Fietsen is in 1996 elders in de Hoofdstraat klein begonnen. In 2006 groeiden we een maat groter naar ons huidige adres. Inmiddels bestaan wij dus 25 jaar en hebben wij u veel kennis en ervaring te bieden!! Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons voorop! Dat ziet u terug in de collectie fietsen, onderdelen en accessoires van bekende merken, maar ook bij onze reparatie-afdeling. Onze werkplaats is geintegreerd in de winkel, zodat u kunt zien wat daar gebeurt. In onze winkel bieden wij fietsen aan van de merken Batavus, Cortina, RIH, Sparta, Alpina, Loekie en Puky. Verder is er veel keus in accessoires zoals tassen, manden, kinderzitjes, regenkleding en allerlei fietsonderdelen. Als extra service slijpen wij alle soorten schaatsen heel nauwkeurig en eventueel het hele jaar door. Elektrische fiets De elektrische fiets is inmiddels niet meer weg te denken, maar door het brede aanbod, zien veel geinteresseerden door de bomen het bos niet meer. Het is voor ons een uitdaging om de fiets te vinden, die het beste bij u past. Daarom kunt u bij ons elke fiets in de winkel testen om tot een keus te komen. Wij gunnen u veel fietsplezier en bij storingen helpen wij u zo snel mogelijk weer op pad. Wat u koopt moet goed zijn en zo niet, dan zien wij u graag terug om het op te lossen. Zo streven wij ernaar u mobiel te houden!

Onze diensten

Reparatie & onderhoud van fietsen

Vijverberg Fietsen
 • Goed onderhoud aan uw fiets verlengt de levensduur van uw fiets en kan grotere schade voorkomen. Daarom adviseren wij u bij aankoop van een nieuwe fiets, vooral gebruik te maken van de (gratis) eerste servicebeurt. Voor een goed vervolg van het onderhoud bieden wij u de 2e en 3e beurt met korting aan. Daarna zou een jaarlijkse onderhoudsbeurt voldoende moeten zijn.

  Deze beurten zijn een goede indicatie voor de service die uw fiets dient te krijgen.
  Een servicebeurt houdt in: het stellen van rem- en versnellingskabels, het smeren van ketting en andere delen, het controleren van verlichting, spaken, bouten en moeren.

  De monteur let op de staat en veiligheid van de fiets. Hij beoordeelt bij eventuele gebreken of deze als garantie bij de fabrikant te claimen zijn.
  Onderdelen die door slijtage of verkeerd gebruik vervangen moeten worden, zijn net als de montagekosten, niet bij de prijs van de servicebeurt inbegrepen.

  Vijverberg Fietsen beschikt over ruime vakkennis en een goed ingerichte werkplaats, waar uw fiets in vakkundige handen is. Wij verrichten in overleg alle reparaties die nodig zijn. Merkfietsen hebben vaak specifieke onderdelen (op kleur). Deze bestellen wij aan de hand van uw eigen framenummer bij de betreffende fabrikant.

Lees meer Lees minder