Lunchroom Bijzonder

Een bezoek aan Bijzonder in De Lier is altijd een klein feestje!

Adresgegevens

Hoofdstraat 7
2678CE De Lier

infofor the bot@lunchroombijzonder.nl
06-29107903

Openingstijden

Maandag 10:00 - 16:00
Dinsdag 10:00 - 16:00
Woensdag 10:00 - 16:00
Donderdag 10:00 - 16:00
Vrijdag 10:00 - 16:00

Het is... Bijzonder

Wat maakt Bijzonder zo bijzonder? Onze lunchroom is anders dan andere. Wij werken samen met mensen met een verstandelijke beperking en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Hierdoor kunnen ze deelnemen aan de maatschappij. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen en kunnen groeien binnen een veilige en plezierige werkomgeving. Bij Bijzonder kunnen ze zich ontwikkelen in een winkel setting, in de dagbesteding, in de keuken en/of de bediening in de lunchroom en op het terras. Van maandag t/m vrijdag bereiden en serveren we vol enthousiasme heerlijke huisgemaakte lunchgerechten. Wij werken met verse lokale producten om onze specialiteiten nog lekkerder te maken. Je kunt bij ons terecht voor koffiie/thee, gebak, ontbijt, uitgebreide lunch, zakelijke lunch of vergadering. Via onze broodjesservice kun je verse lunchgerechten op je werkplek of thuis laten bezorgen in regio Westland en Schipluiden. Wij nodigen je van harte uit voor een bijzondere ervaring in onze lunchroom in De Lier!

Onze diensten

Ruimte verhuur

Lunchroom Bijzonder

    

Bijzonder vergaderen?

Wij beschikken over een ruimte vergaderruimte die zich uitstekend leent voor groepen die apart willen lunchen, presentaties en andere zakelijke aangelegenheden.

Het betreft een luxe vergaderruimte, voorzien van alle gemakken. De zaal biedt ruimte aan 15-20 personen. Er staan meerdere tafels met comfortabele stoelen en banken. Daarnaast is er een beamer en flipover aanwezig en beschikt de ruimte over airco en een eigen koelkast. De ruimte is daardoor niet alleen optimaal voor vergaderingen, maar ook voor het geven van trainingen. Draadloos internet is bij de prijs inbegrepen.

Vergaderruimte overdag huren €75,- incl. btw

Vergaderruimte 's avonds huren €100,- incl. btw

Koffie, thee en/of overige drankjes op basis van nacalculatie.

Wil je graag een ontbijt- of lunchbijeenkomst bij Lunchroom Bijzonder organiseren? Ook dat is mogelijk!

Wij nemen de zorg voor het ontbijt of lunch graag voor je uit handen. Informeer gerust eens naar onze mogelijkheden. Dit kan via info@lunchroombijzonder.nl of 06-29107903

Lees meer Lees minder