Koeze Makelaars en Taxateurs

MAKELAARS & TAXATEURS VASTGOEDMANAGEMENT BEDRIJFS ONROERENDGOED

Adresgegevens

Van Aremberglaan 1
2291 RC Wateringen

erikfor the bot@koeze.nl
0174-244244

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00

De full-service makelaar in Den Haag, Maassluis en Westland

In mei van 2002 is de tweede vestiging van Koeze Makelaars Taxateurs b.v. geopend (Maassluis). Deze vestiging staat onder leiding van Brenda Koeze-Spijkerman. Zij heeft als makelaar in onroerende goederen in de loop der jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van bestaande bouw en nieuwbouw en taxaties. Brenda is werkzaam geweest in verschillende delen van Nederland en de laatste jaren voornamelijk actief in groot Haaglanden, Westland, Maassluis, Maasland en de omliggende regio. Kantoor Den Haag (Koeze Makelaars & Taxateurs en Koeze Vastgoed Management) staat momenteel onder leiding van Erik Koeze. Hij is verantwoordelijk voor het bedrijfsmatig onroerend goed en de contacten inzake lokale ontwikkelingen op het gebied van de woningmakelaardij.Ook in regio Maassluis en het Westland is hij actief op het gebied van nieuwbouw, bestaande bouw en bedrijf's onroerend goed.

Onze diensten

Aankoopbegeleiding

Koeze Makelaars en Taxateurs

“Een huis kopen, dat kan ik toch zelf regelen?”

Dit is een uitspraak die wij wel vaker horen. Natuurlijk is het vaak mogelijk om zelf op een goede manier aan een woning te komen. Maar er gaan hier ook weleens wat zaken mis, te denken aan:

 • De koopsom is door enthousiasme en droombeeld van de woning toch wat te hoog;
 • Het bestemmingsplan geeft toch iets anders aan dan gedacht;
 • Bouwkundige zaken zijn over het hoofd gezien en geven later problemen.

Koeze Makelaars en Taxateurs biedt u de oplossing voor dit soort problemen. Wij dragen zorg voor de volgende zaken:

 • Maakt de afspraak en gaat met u mee voor de 2de bezichtiging;
 • Bezichtigt met u samen het woonhuis en neemt het woonhuis grondig met u door;
 • Adviseert u over de reële waarde van de woning;
 • Adviseert u of een bouwkundige keuring noodzakelijk is;
 • Voert namens u op professionele wijze de onderhandelingen;
 • Controleert de koopovereenkomst en neemt deze grondig met u door;
 • Verzorgt de ondertekening van de koopovereenkomst;
 • Adviseert u over een goede notaris;
 • Kan u adviseren over een betrouwbare financiële adviseur;
 • Inspecteert met u samen de woning voor de overdracht;
 • Controleert de notariële akte van levering en de afrekening van de notaris.

 

Als lid van de sectie Wonen van de NVM kunt u van ons de kennis, deskundigheid, zekerheid, onafhankelijkheid en de degelijkheid verwachten van de NVM makelaar. Daarnaast bieden wij ook de nodige creativiteit, enthousiasme en aandacht, die u wenst bij de aankoop van uw toekomstige woning.Lees meer Lees minder

Onroerend goed beheer

Koeze Makelaars en Taxateurs

Al voor de start in de makelaardij hielden de oprichters van dit kantoor zich bezig met het beheren van huurwoningen ofwel vastgoedmanagement. Wij kunnen ons dan ook goed inleven in de interesses van onze opdrachtgevers. Een vak dat wij beheersen.

Binnen ons takenpakket valt o.a.: huurincasso, behandeling van onderhoudsklachten, onderhoudsplanning en aanbesteding van onderhoud, aanzegging van huurverhogingen, fiscale aangifte, huurcommissieprocedures en de administratieve verwerking.

Met onze juridische dienst begeleiden wij tot in vergaand stadium incasso procedures met als voordeel tijdwinst en kostenbesparing.

In combinatie met koop/verkoop en verhuuradviezen voor beleggingsobjecten, is onze dienstverlening voor tal van klanten uitgegroeid tot vermogensbeheer. Veel, voornamelijk particuliere beleggers, vertrouwen ons inmiddels hun vastgoed in beheer toe.

Standaard tarieven voor beheer kennen wij niet. Afhankelijk van de omvang van het te beheren pakket, het soort objecten en de door ons uit te voeren beheersactiviteiten, brengen wij graag een offerte uit.

Lees meer Lees minder

Uiteraard zijn wij ook deskundig op het gebied van het taxeren van woningen. Een taxatierapport heeft u bijvoorbeeld nodig bij een financiering, een herfinanciering, een aan-of verkoopbeslissing of in geval van een echtscheiding.

Koeze Makelaars & Taxateurs is ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).

Het NRVT bewaakt, waarborgt en bevordert de onafhankelijkheid, integriteit en kwaliteit van de Register-Taxateur en dient, als centraal register van vastgoedtaxateurs, het publiek belang van vastgoedwaarderingen.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI. Het NWWI valideert (keurt) rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich bij het NWWI aanmelden.

De meeste geldverstrekkers eisen een gevalideerd NWWI taxatierapport

Wilt u meer weten over de taxatie van een woning? Bel ons of vul het contactformulier in op de contactpagina.

Lees meer Lees minder

Verkoopbegeleiding

Koeze Makelaars en Taxateurs

Als ervaren makelaar beseffen wij als geen ander dat de verkoop van uw woning een belangrijke gebeurtenis is. Daarom ontzorgen wij u graag in dit proces. Als u ons een taak opdraagt, wilt u natuurlijk het beste resultaat. Maar dat kan alleen worden bereikt als de weg er naar toe met zorg wordt afgelegd. Daarom luisteren we naar u, willen we weten wat voor u en uw gezin belangrijk is en wat uw wensen en voorwaarden zijn. Wij zetten ons in voor uw belangen en wikkelen die met aandacht af. We nemen de tijd voor onze klanten, omdat we beseffen dat kopen, verkopen of taxeren voor hen een risico inhoudt​. Die verantwoordelijkheid dragen we echter graag, omdat we voortdurend streven naar kwaliteit en tevredenheid.


Wonen

Als lid van de sectie Wonen van de NVM kunt u van ons de kennis, deskundigheid, zekerheid, onafhankelijkheid en degelijkheid verwachten. Daarnaast bieden wij de nodige creativiteit, enthousiasme en aandacht, die u wenst bij de verkoop van uw woning.

Wij bieden u tegen een scherp tarief een fullservice-pakket aan met o.a.:

 • Vermelding op Funda, de nr. 1 huizenwebsite in nederland;
 • Vermelding op onze eigen website;
 • Vermelding op onze social media kanalen;
 • Vermelding op ons doorlopende presentatiescherm;
 • Professionele fotopresentatie;
 • Plattegrond tekeningen;
 • NEN 2580 berekening van uw woonoppervlakte;
 • Aanmaken volledige documentatie van uw woning, waarbij u als  verkoper voldoet aan uw wettelijke informatieplicht;
 • Volledige verkoopbegeleiding bij bezichtigingen en advisering onderhandelingen;
 • Opmaak koopovereenkomst;
 • Nazorg bij de oplevering van uw woning


Bedrijfs Onroerend Goed

Koeze Makelaars & Taxateurs B.V. heeft ook een NVM bedrijfs onroerend goed specialist in huis. Erik Koeze is een ervaren makelaar op dit specialistische gebied en als zodanig lid van de sectie bedrijfs onroerend goed van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Als lid van deze sectie kunt u de nodige deskundigheid van ons verwachten op het gebied van commercieel onroerend goed. Toch heeft dit vakgebied, door zijn vaak ongekende veelzijdigheid en diversiteit, meer nodig dan alleen die toevoeging van dat logo. Wij bieden dat meerdere op de gebieden van:

 • Verhuur van bedrijfs onroerend goed
 • Verkoop van bedrijfs onroerend goed
 • Ontwikkeling van bedrijfs onroerend goed
 • Beheer van bedrijfs onroerend goed
 • Advisering in zijn algemeenheid bij bedrijfs onroerend goed


Lees meer Lees minder