Linneweever Optiek

CELEBRATE SOUND & VISION

Adresgegevens

Herenstraat 15
2291 BB Wateringen

ernestfor the bot@linneweever.nl
0174-293140

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

De winkel waar altijd iets te beleven valt

Wij bij Linneweever hebben de meest exclusieve zonnebrillen en monturen, de beste oog- en oorzorg en daarnaast ook een kidsclub. Kom een keer langs en ontdek hoe graag we je willen helpen!

Onze diensten

Ogen laseren

Linneweever Optiek

 Een leven zonder bril of contactlenzen en toch goed blijven zien? Ook dat is mogelijk bij Linneweever. U kunt namelijk bij ons terecht voor advies, onderzoek en begeleiding bij brilvervangende chirurgie. Door onze intensieve samenwerking met Eyescan (door De Consumentenbond getest als beste ooglaserkliniek) bieden wij u het beste van twee werelden. De juiste begeleiding en advies door Linneweever én de expertise en geavanceerde technologie van de Eyescan kliniek in Utrecht.

Lees meer Lees minder

Oogmeting

Linneweever Optiek

Om de sterkte van uw brillenglazen of contactlenzen te bepalen, doen wij een uitgebreide oogmeting. Onze gediplomeerde en ervaren optometristen, opticiens en contactlensspecialisten hebben daarvoor de beschikking over de modernste en meest geavanceerde instrumenten. Dat maakt een oogmeting bij Linneweever een bijzondere ervaring. Uiteraard wordt de gelegenheid benut om uw oogdruk te meten. Aan de hand van alle gegevens en de door u verstrekte informatie over werk, hobby’s en leefstijl volgt een deskundig advies.

 

Lees meer Lees minder

Optometrie

Linneweever Optiek

Onze ervaren optometristen zijn ook bevoegd om de gezondheid van uw ogen te beoordelen. Zij beschikken daarvoor over de beste apparatuur waarmee zij o.a. de binnenzijde van uw ogen kunnen bekijken. Dergelijk onderzoek is aan te bevelen wanneer er in uw familie veel oogziekten voorkomen en is voor iedereen preventief verstandig vanaf de leeftijd van ongeveer 40 jaar. Oogziekten ontstaan vaak sluipend en zonder merkbare symptomen. Een vroege diagnose kan later veel problemen voorkomen. Een volledig optometrisch onderzoek kost 100 euro. 

Lees meer Lees minder