Loch, Ringfoto

Voor al uw fotozaken gaat u naar Ringfoto Loch in Wateringen

Adresgegevens

Kerklaan 2
2291 CG Wateringen

infofor the bot@loch.nl
0174-292826

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 16:00

“You don’t take a photograph, you make it”

Als fotograaf zien wij exact hoe de foto eruit komt te zien voordat de foto is genomen. Vervolgens leggen we dat beeld ook daadwerkelijk vast met de camera. Dat wij passie hebben voor het vak merkt u aan het eindresultaat: scherpe foto’s waarop is vastgelegd wat u zoekt. Voor spontane foto’s zorgen we dat er een ontspannen sfeer in de fotostudio hangt, zodat we de echte persoonlijkheden en geluksmomenten op beeld krijgen. Denkt u hierbij aan baby-. portret- en familiefoto’s. Voor de zakelijke foto’s zoals voor een paspoort helpen we met de juiste gezichtsuitdrukkingen en afmetingen. En als de foto’s klaar zijn, drukken wij ze af op hoogwaardig papier zodat u er lang van kunt genieten. Neemt u de foto’s liever digitaal mee, voorzie ons dan van een USB-stick zodat wij de foto’s hierop kunnen zetten. Als u zelf foto’s heeft die u wilt laten printen, dan stuurt u deze door naar onze online snelservice. Zodra de foto’s zijn geprint, ontvangt u een e-mail en kunt u ze in de winkel ophalen.

Onze diensten

Fotocursus

Loch, Ringfoto

Fotocursus "DOEN is LEREN"

Bent u opzoek naar een basiscursus fotografie in het Westland of Midden Delfland. De “DOEN is LEREN” lesmethode geeft u veel meer plezier in fotograferen. Doormiddel van twee praktijklessen buiten op locatie en een theorieles, voor € 105,00 kunt u kiezen voor de basiscursus fotografie. Twee vakfotografen begeleiden u op de workshops en fotograferen als ware met u mee. Met alle tips en tricks is de fotocamera geen verrassing meer is voor u.

Lees meer Lees minder

Pasfoto maken

Loch, Ringfoto

Officiële Pasfoto

De eisen die aan pasfoto’s worden gesteld zijn strikt. Wij weten precies wat deze eisen zijn en zorgen ervoor dat uw foto’s hieraan voldoen. Bovendien hoeft u niet lang te wachten: ze zijn namelijk direct klaar. Als u de pasfoto digitaal wilt hebben, neem dan een USB-stick mee en wij kopiëren het voor u over.


Eisen

Pasfoto’s voor officiële documenten worden niet zomaar goedgekeurd. Wij zijn gecertificeerd voor het maken van pasfoto’s conform alle wettelijke voorschriften.


Garantie

Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat uw pasfoto wordt afgekeurd, dan maken wij de foto kosteloos opnieuw.

Lees meer Lees minder

Printservice

Loch, Ringfoto

Met onze online snelservice bestelt u uw foto’s al vanaf thuis of kantoor. U kunt ze enkele uren later al ophalen in de winkel. U ontvangt een e-mail als de foto’s voor u klaarliggen. 

Daarnaast bieden we ook de volgende diensten

  • Digitale foto’s die u online gebruikt voor bijvoorbeeld uw OV-chipkaart
  • Het afdrukken van uw vakantiekiekjes
  • Het afdrukken van foto’s op speciale materialen zoals canvas of hout
Lees meer Lees minder