Perfect Beauty by Kaylee

Wimperextensions one by one, Wimperextensions Russian Volume, Lashlifting, Browlift , Epileren en verven van de wenkbrauwen.

Adresgegevens

Herenstraat 126
2291 BK Wateringen

perfectbeautybykayleefor the bot@gmail.com
06-23297065

Wist u dat Perfect Beauty By Kaylee ook cursussen geeft?

Ook graag wimperstylist worden? Ook dat kan bij beautysalon Perfect Beauty By Kaylee. U heeft de mogelijkheid de cursus wimperstylist te volgen om zo een vakkundige wimperstylist te worden. Een goede training is de basis voor elke wimperstylist. Bij Perfect Beauty By Kaylee word je geleerd deskundig en zorgzaam wimperextensions te plaatsten. Met een tevreden klant als eindresultaat. Je klanten zullen verstelt staan met hun prachtige oogopslag en genieten van het gemak.

Onze diensten

Cursus wimperextensions

Perfect Beauty by Kaylee

Ook graag een Wimper Stylist worden? Dat kan bij Perfect Beauty By Kaylee wij leren u de basis techniek One by One wimperextensions. Een perfecte aanvulling op het aanbod van Schoonheidsspecialiste's, kappers, nagel en beauty salons.

Maar ook zeker voor starters die zich volledig willen richten op het zetten van wimperextensions! Iedereen mag de training komen volgen. Wij werken met het bekende merk Neicha. Neicha is een bekend merk in de wereld van wimperextensions, en is al erg populair in Nederland, en over de hele wereld.(dat betekend dat het een zeer goed product van topkwaliteit is)

Neicha mink wimpers zijn afgewerkt met een zijde coating, de wimperextensions zijn zeer zacht en hebben een mooie glans.

Waarom de cursus volgen bij Perfect Beauty By Kaylee:

Wij geven de cursus 1 op 1 om de cursist alle aandacht te geven die nodig is.

Op de cursusdag zelf werkt u met onze producten zodat u zelf na afloop kunt bepalen of u het starterspakket wilt aanschaffen van Neicha.

Er is altijd een mogelijkheid om "GRATIS" terug te komen (wij begeleiden onze cursisten vaak nog maanden na de cursus). En als u bij ons de Cursus Wimperextensions One by One volgt profiteert u ALTIJD van 10% korting in onze groothandel!

De trainingsdag ziet er als volgt uit:

 • Aanvang cursus (in overleg)
 • Theorie hier komt het volgende aan bod:
  • Inhoud starterspakket
  • hygiene
  • Wanneer mag je geen wimperextensions plaatsen
  • Hoe het niet moet!
  • Het aanbrengen van de extensions
  • Advies over welke krul/lengte/dikte bij de klant past
  • Extensions verwijderen en/of opvullen

 • PAUZE
 • We gaan wimperextensions plaatsen (Op een mannequin oefenhoofd)
 • Na het oefenen gaan we verder met het model ( wij zullen het model ma afloop overnemen om alles na te lopen en evt nog uitleg hierover te geven)
 • Refill en verwijderen wimperextensions ( Op een mannequin oefenhoofd)
 • Einde Cursus, u ontvangt een officieel certificaat.
Lees meer Lees minder

Tanden bleken

Perfect Beauty by Kaylee

Wij bleken ZONDER waterstofperoxide!

In Europa mag sinds 1 november 2012 door schoonheidssalons maximaal 0,1% waterstofperoxide in de bleekgel worden gebruikt. Wij gebruiken peroxidevrije tandenbleek gel speciaal voor beautysalons en schoonheidssalons. Onze gel is in Europa gefabriceerd en getest. Het basisbestanddeel van peroxidevrij bleekgel is natrium bicarbonaat. Natrium Bicarbonaat maakt uw tanden wit en het is daarnaast goedkoper en veiliger dan waterstofperoxide. Natrium Bicarbonaat helpt om tandplak te bestrijden. Tandplak veroorzaakt namelijk verkleuringen. De voordelen van tanden bleken met een tandenbleek gel zonder peroxide op een rijtje:

- Verwijdert effectief hardnekkige tandverkleuringen

- Snel resultaat (binnen 20 minuten)

- Geen bijwerkingen, dus ook geschikt voor gevoelige tanden

Onze bleekgel bevat naast natrium bicarbonaat ook andere natuurlijke ingrediënten zoals granaatappel en kamille. Deze ingrediënten geven uw gebit een natuurlijke boost. Daarnaast bevatten onze gel natriumfluoride. Natriumfluoride versterkt het tandglazuur, waardoor vlekken geen kans krijgen. Hierdoor blijven de tanden langer wit.

Lees meer Lees minder

Wimpers & Wenkbrauwen

Perfect Beauty by Kaylee

Wij werken met wimperextensions die niet te onderscheiden zijn van jouw eigen wimpers. Je eigen wimpers worden aangevuld met onze Neicha wimperextensions. Deze bestaan in verschillende lengtes en diktes zodat wij de natuurlijke haarlengte van je eigen wimpers kunnen volgen en aanvullen. Het resultaat is een natuurlijk ogend en volle oogopslag!

Langere, vollere en natuurlijk ogende wimpers die tot wel 8 weken kunnen blijven zitten. Om de wimpers mooi te behouden adviseren wij een refill behadeling te ondergaan iedere 2 tot 4 weken . De wimperextensions zijn ideaal als je een type bent die geen zin heeft om zichzelf elke ochtend helemaal op te maken, maar wel goed voor de dag wilt komen, als je op vakantie gaat, of voor de vrouw die elke dag een prachtige sensuele oogopslag wil hebben!

Lees meer Lees minder