PUUR haar hem huid

De beste plek voor uw kapper, haarwerken en huid!

Adresgegevens

Herenstraat 56
2291 BH Wateringen

estherfor the bot@leboyo.nl
0174-297711

Openingstijden

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Looking good!

Puur Haar Hem Huid is pure aandacht, pure beleving, pure prijs. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van haar en huid. No-nonsense en professioneel Minder weergeven

Onze diensten

Acné behandeling

PUUR haar hem huid

Acné

Behandelingen

ProSkin 30 min € 35,-

ProSkin 45 min € 49,-

IPL € 25,-

Bindweefselmassage gezicht

PUUR haar hem huid

Bindweefsel is het ‘cement’ dat jouw lichaam stevig houdt. Als je wat ouder wordt en merkt dat je huid verslapt, kan een bindweefselmassage je lichaam of gezicht weer steviger maken. Het maakt rimpels en littekens minder zichtbaar en laat je huid stralen als nooit tevoren. De behandeling werkt als onderhoud, maar is ook perfect voor als je binnenkort een feestje hebt.

Bent u op zoek naar de perfecte anti-aging behandeling? Een bindweefsel verbetert je huidconditie. Het verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. We passen speciale diepe massagetechnieken toe, die op het bindweefsel inwerken. Zo vervormen de fibrolasten (bindeweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing. Met versteviging van je huid tot gevolg.

 • Verstevigde gezichtscontouren
 • Stevigere huid
 • Stimuleren van de doorbloeding
 • Nieuwe aanmaak van collageen
 • Bevordering van de celindeling
Lees meer Lees minder

Cryotherapie

PUUR haar hem huid

Afvallen op een pijnloze, veilige en tevens sneller manier zonder naalden, speciaal dieet, operatie of hersteltijd? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het mogelijk dankzij de Body-wizard cryolipolyse behandeling. Een cryolipolyse behandeling, oftewel een Frezesculpting behandeling, is een innovatieve manier om vet te verliezen. Dit houdt in dat u uw vet kunt laten bevriezen, waarna u uiteindelijk afscheid kunt nemen van uw overtollige kilo’s.

Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator, welke het oppervlakkige huidweefsel niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

De behandeling duurt 60 minuten.

Prijs €125,- per plaatsing.

Lees meer Lees minder

Fruitzuurpeeling

PUUR haar hem huid

Wij maken gebruik van de Double Peel fruitzuurbehandeling van Comfort Zone. Fruitzuur peelings zijn voor veel verschillende huidproblemen en condities inzetbaar. De bovenste huidlaag wordt verweek waardoor de dode huidcellen niet meer samenplakken. De huid schilfert versnelt af en in de diepere huidlagen word de aanmaak van collageen en elastine geactiveerd. De huid wordt dankzij deze behandeling zachter, gladder en egaler. Fruizuur heeft ook een ontstekingsremmende werking en is daarom ook geschikt voor acné.

De Double Peel van Comfort Zone bevat ook nog eens een geconcentreerd vitamine C dat voor iedere klant apart wordt aangemaakt waardoor het zijn kracht niet verliest. Vitamine C is een krachtig anti-oxidant en werkt mee aan een egale teint. De peeling wordt aangepast in kracht naar behoefte van de huid.

Deze behandeling houdt de huid gezond, zacht en gehydrateerd. Daarnaast voorkomt en verbeterd het fijne lijntjes en pigmentschade.

 • Verbeterd de droge/gedehyrateerde huid
 • Verheldert
 • Verminder pigmentschade
 • Voorkomt lijntjes

Deze behandeling duurt 45 minuten

Prijs €65,-

Lees meer Lees minder

Gezichtsbehandelingen

PUUR haar hem huid

Huidverzorgiingsproducten voeden en verzorgen de huid. Om deze reden is de [ comfort zone ] zeer strinkt in haar formuleringen en worden alleen de beste ingrediënten van natuurlijke oorsprong en de meest geavanceerde hightech moleculen en dragersystemen geselecteerd. Iedere ingrediënt is bewust gekozen om maximale werkzaamheid, veiligheid en gebruiksgemak van onze producten te kunnen garanderen.

We hebben siliconen vervangen door natuurlijke, voedende oliën en boters, die dezelfde aangename textuur en “real active beauty” voor de huid garanderen.

Onze producten worden geproduceerd in Italië met groene energie uit duurzame bronnen.

Onze Comfort Zone behandelingen

Active Pureness45 minuten
Reinigende behandeling€55,-
Hydramemory60 minuten
Hydraterende behandeling voor ieder huidtype€75,-
Remedy Soothing60 minuten
Versterkende en verzachtende behandeling€75,-
Recover Touch60 minuten
Voedende behandeling voor vermoeide huid€70,-
Sublime skin double peel45 minuten
Verhelderende fruitzuurbehandeling€70,-
Sublime skin active lift60 minuten
Liftende anti-aging behandeling€80,-
Sublime skin deluxe lift75 minuten
Liftende en verhelderende anti-aging behandeling€120,-
Lees meer Lees minder

Haar knippen

PUUR haar hem huid

PUURhaar

Wij hebben jarenlange ervaringen in het kappen, verzorgen en knippen van dames. Puur haarhemhuid is dé kapper voor Wateringen en Wateringse Veld. Onze medewerkers hebben de beste opleidingen gevolgd en blijven altijd bijscholen om de laatste trends op het gebied van haar en kapsels te beheersen. Knippen, haarkleuring, permanenten, straighten of stylen, wij doen het allemaal.


PUURhem

Het knippen van heren is een specialiteit op zich. Heren zijn tegenwoordig veeleisend op het gebied van hun kapsel. Een goed bij de persoon passend kapsel versterkt de identiteit. Momenteel zijn er verschillende haartrends voor heren, wij beheersen ze allemaal. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in knippen en verzorgen van herenkapsels. Een strakke scheiding moet echt strak zijn, geschoren zijkanten moeten gelijkmatig zijn en dat kan alleen als er met overgave wordt geknipt.

Lees meer Lees minder

Haarextensions

PUUR haar hem huid

Extensions

PUUR is naast haarverzorging ook gespecialiseerd in aanmeten en aanbrengen van hairextensions. Wij hebben een uitgebreide collectie extensions. Wil je een volle bos krullen of juist prachtig stijl? Wij hebben het, in alle kleuren en maten.

PUUR Haarwerken: haarwerk op maat

PUUR Haarwerken is gespecialiseerd in situaties waarbij haarverlies is opgetreden. Dit kan permanent zijn, maar ook tijdelijk zoals bijvoorbeeld als gevolg van een chemokuur. Onze kennis van haar en haarwerken is gebaseerd op jarenlange interesse, studie en nieuwste ontwikkelingen.

Persoonlijke aandacht

Wij adviseren welke oplossing het beste bij uw situatie past. Samen kijken wij welk haarwerk het beste past bij uw huidskleur, vorm van uw gezicht en persoonlijkheid. Het aanmeten en aanpassen van de haarwerken gebeurt discreet in de salon, bij u thuis of in het ziekenhuis.

PUUR Haarwerken biedt

 • Hoge exclusieve kwaliteit
 • Anti-allergisch
 • Natuurlijke uitstraling
 • Niet van echt te onderscheiden
 • Uitstekende pasvorm, comfort en bevestiging
 • Sporten, wind en bewegen is geen probleem
 • Zelf te wassen en onderhouden
 • Natuur-, cyber- of synthetisch haar
 • Haarwerk op maat, geheel of gedeeltelijk
 • De beste nazorg
 

Waarom PUUR Haarwerken?

 • Gespecialiseerd in situaties waarbij door medische oorzaak haarverlies is opgetreden
 • Discreet: aanmeten en verzorging gebeurt in de salon, in het ziekenhuid of thuis
 • Medische kennis van huid. In de fases van chemokuur en medicatie houden wij uw huid in optimale conditie
 • Zes maanden garantie op product en aanmeting
 • Gecertificeerd en aangesloten bij geschillencommissie
 • Aangesloten bij zorgverzekeraar
Lees meer Lees minder

Huidtherapie en huidverbetering

PUUR haar hem huid

BioPulse Therapy

BioPulse Therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Een masker op basis van enzymen geeft een seintje aan het lichaam om zuurstofrijk bloed naar de huid toe te voeren. Onze cellen leven op zuurstof en krijgen hierdoor een enorme boost, dit verbeterd de aanmaak van collageen en elastine. Alle afvalstoffen en opgehoopte toxinenen worden door het zuurstof afgebroken en afgevoerd. De algehele gezondheid van de huid verbeterd. Een ander positief effect van de behandeling is de pulserende fase. Deze zorgt ervoor dat de spieren in het gezicht beter doorbloedt worden waardoor de huid en gezichtscontouren verstevigen.

 • Verminderd verstopte poriën
 • Heeft een detox effect
 • Verbeterd de teint van het gelaat
 • Verstevigd gezichtscontouren
 • Verminderd rimpels
 • Bestrijding van vrije radicalen
 • Reguleert de talgproductie
 • Verheldert hyperpigmentatie
 • Verminderd onzuiverheden/ontstekingen

Deze behandeling duurt 120 minuten

Prijs €115,-

Skinshooter

De skinshooter is een naaldloze vorm van mesotherapie. Dit apparaat werkt met innovatieve elektropoatie, waardoor krachte werkstoffen pijnloos de huid ‘ingeschoten’ kunnen worden. De werkstoffen dringen door tot de diepere huidlagen en daardoor celmetabolisme stimuleren. Hierdoor ontstaat een vernieuwde celstructuur met als resultaat een vermindering van lijntjes en rimpels. De huid vitaliseert en krijgt een mooie gezonde uitstraling.

De behandleing zorgt voor een direct plump effect en is daarom perfect voor bijzondere gelegenheden. In kuurverband blijven lijntjes weg en voelt de huid voller aan.

 • Gladdere huid
 • Minder lijntjes en rimpels
 • Een gezonde glow

Deze behandeling duurt 60 minuten

Prijs € 75,-

Sacred Nature

Voedende anti-aging behandeling met biologische producten

Deze behandeling duurt 60 minuten

Prijs €75,-

Sensai

The Sence and Seince of Japan

SENSAI
The Sense.
Subtiel. Verfijnd. Elegant.
Een door de Japanse natuur geïnspireerde schoonheidsbeeld.

SENSAI
The Science.
Progressief. Behoedzaam. Compromisloos.
Een door de Japanse wetenschap geïnspireerd concept.

SENSAI
The Sence and Science of Japan.
De schoonheid van het leven huldigen,
omwikkeld met zijde, van binnenuit stralend.

De unieke spiritualiteit van de Japanse schoonheid is een levenskunst die bij SENSAI past.

Geniet tijdens deze anti-aging behandeling van de heerlijke massages, geïnspireerd op het Japanse SAHO ritueel. Ontdek hoe verzorgend en verzachtend de zijdezachte producten werken op de huid.

Sensai try treatment – 75 minuten
Sesai full treatment – 120 minuten

Lees meer Lees minder

Huidtherapie en huidverbetering

PUUR haar hem huid

Rimpelvorming

Behandelingen

Micro Skin Polish € 110,-

Kuur van 5 behandelingen € 440,-

Pro Power Peel 30 min € 75,-

Pro Power Peel 60 min € 135,-

Skinshooter € 75,-

Kuur van 5 behandelingen € 300,-


Grove poriën

Behandelingen

Micro Skin Polish € 110,-

Kuur van 5 behandelingen € 440,-


Pigmentvlekken

Behandelingen

Micro Skin Polish € 110,-

Kuur van 5 behandelingen € 440,-

Pro Power Peel 30 min € 75,-

Pro Power Peel 60 min € 135,-


Doffe en/of grauwe huidBehandelingen

Micro Skin Polish € 110,-

Kuur van 5 behandelingen € 440,-

Pro Power Peel 30 min € 75,-

Pro Power Peel 60 min € 135,-

ASA Peel € 75,-

Kuur van 5 behandelingen € 300,-

Couperose

Behandelingen

Pro Power Peel 30 min € 75,-

Pro Power Peel 60 min € 135,-

T-Away € 28,-


Lees meer Lees minder

Prijzen

Visagie basis € 22,-

Visagie luxe € 32,-

Bruidsmake-up

Cosmetische handbehandeling

Een manicure is een cosmetische schoonheidsbehandeling voor de vingernagels en handen. Een manicure bestaat uit het vijlen van de nagel, het vormgeven van de vrije nagelrand, het terugduwen van de nagelriemen en het knippen van al het niet-levend weefsel (beperkt tot nagelriemen en losse velletjes) van de nagelplaat. Ook worden de handen heerlijk gemasseerd, dit gebeurd allemaal met de verzorgende producten van Allessandro.

Deze behandeling duurt 25 minuten

Prijs €22,-

Lees meer Lees minder

Gericht op totale ontspanning van 60 minuten. Kalmerende en rustgevende werking, ontspanning van de spieren, bevordering van de doorbloeding en verbetering van de stofwisseling.

Prijs €38,-

Microdermabrasie

PUUR haar hem huid

Rimpels, grove poriën, acnelittekens, pigmentvlekken, een verouderde, doffe of een verslapte huid? Tot voor kort kon u voor een snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetisch arts terecht. Dat hoeft niet meer, want vanaf nu bereikt uw gecertificeerde MedCos Partner geweldige resultaten, vergelijkbaar aan de cosmetische chirurgie, en dat op een milde en pijnloze manier…

We combineren microdermabrasie met coldlaser technologie. Hiermee versnellen we het herstelproces van de huid en wordt het collageen verbeterd. De perfecte anit-aging behandeling.

 • Anti-aging
 • Verfijnt poriën
 • Verbeterd de huidstructuur
 • Verminderd fijne lijntjes

Deze behandeling duurt 75 minuten

Prijs €110,-

Lees meer Lees minder

Harsen

Prijzen

Harsen vanaf € 13,-

Definitief lichaamshaar verwijderen? Het kan echt!


De IPL behandeling werkt door middel van licht en beschadigd de haarzakjes zodanis dat het haartje niet meer terugkomt. De behandeling moet elke 6 weken herhaald worden omdat de behandeling alleen effectief is op de haartjes die in de juiste groeifase zitten op dat moment. Gemiddeld zijn er ongeveer 12-15 behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen. Let op, de haartjes moeten wel donker zijn van kleur, blonde haartjes pakt het apparaat helaas niet. Een donkere huid behandelen wij niet omdat er teveel kans is op pigmentschade.

De behandeling duurt tussen de 10 en 45 minuten.

Prijs vanaf €85,-

Lees meer Lees minder

Cosmetische voetbehandeling

Een cosmetische voetbehandeling is een verwennerij voor de voeten. Daarnaast is het meteen ook een heerlijke ontspanning voor lijf en geest. Deze behandeling is pure verzorging voor de voeten. Deze voetbehandeling is ideaal voor u als u weinig/tot geen eelt heeft of nagelproblemen. De nagels worden gevijld en verzorgd, de voeten worden heerlijk gescrubd en gemasseerd, met de producten van Allessandro.

Deze behandeling duurt 25 minuten

Prijs €22,-

Lees meer Lees minder

Striplac € 22,-

Wimpers & Wenkbrauwen

PUUR haar hem huid

Prijzen

Epileren wenkbrauwen € 14,-

Verven wenkbrauwen of wimpers € 16,-

Verven wenkbrauwen en wimpers € 23,-

Wimpers & Wenkbrauwen

PUUR haar hem huid

Wenkbrauwen geven uitdrukking aan een gezicht, laat ze daarom in model brengen voor een mooie uitstraling. Wij brengen de wenkbrauwen in model door middel van epileren of harsen.

Daarnaast kunnen wij de wenkbrauwen kleuren met verf of henna. Verf geeft een natuurlijke uitstraling. Henna geeft tijdelijk een nieuwe vorm, perfect voor dames die hun wenkbrauwen liever niet zelf tekenen.

Wenkbrauwen epileren€14,-
Wenkbrauwen/wimpers verven€16,-
Wenkbrauwen epileren en verven€30,-
Wenkbrauwen henna
(inclusief modelleren)
€35,-
Lees meer Lees minder