Rafid Tailoring

Maatkleding specialist

Adresgegevens

Vliethof 8
2291 RX Wateringen

infofor the bot@rafid.nl
0174-785334

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:30
Zaterdag 10:00 - 17:30

De kleren maken de man, oftewel, mooie kleren maken steeds een gunstige indruk

Kleding naar het lichaam gemaakt geeft van binnenuit een gevoel van vertrouwen en zekerheid aan de drager. Goede kleding geeft direct een sterke uitstraling. Het is waar: de eerste indruk is belangrijk! Het kan in het voordeel uitpakken maar ook in het nadeel. Waarom niet kiezen voor het voordeel en advies inwinnen bij de Meesterkleermaker? Kleding maken is Rafid bijna letterlijk met de paplepel ingegoten. Zijn opa maakte al kleding en ook zijn vader kon zijn gezin onderhouden door het verstellen en maken van kleding. Rafid ging op zijn 12e jaar in de leer bij opa en vader. Ervaring van 3 generaties lang stromen door zijn handen. Rafid leerde zien waar goede en mooie kleding aan moet voldoen. En hoe fijn het is om op maat gemaakte kleding te dragen. Dat Rafid naar Nederland is gekomen heeft hem er niet van weerhouden om zijn passie voor kleding te verliezen. Integendeel hij heeft zich opgewerkt tot een uitstekende kleermaker. Met een luisterend oor voor de wensen van de klanten. Met veel genegenheid zet hij zich in om in alle wensen van de klant, betreffende het op maat maken en verstellen van kleding, tegemoet te komen. Uw kleding is in veilige handen bij Rafid. Zowel dames als heren kunnen bij hem terecht. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij hem terecht. Dit varieert van eenvoudig verstelwerk tot het ontwerpen van complete collecties.

Onze diensten

Kleding reparatie

Rafid Tailoring

In principe denken wij dat we alle kleding kunnen vermaken, of het nou het langer maken van een broek is, of een gaatje in uw nieuwe trui repareren. Onze methodes hebben in bijna 100% van de gevallen succes. Ook onze ervaring van meer dan 20 jaar speelt hierbij een belangrijke rol. Geen onervaren handen bij ons! Wij vermaken kleding in de meest brede zin van het woord. Geen vraag is ons te gek. Voor elk probleem met uw kleding vinden wij een oplossing. Bent u bijvoorbeeld de laatste tijd wat kilo's aangekomen? Veel mensen weten niet dat kleding behalve ingekort ook verlengd of uitgelegd kan worden. U hoeft uw oude kleding dus niet weg te gooien, maar kunt u het wel een tweede kans geven!

Gezien de kwaliteit die RAFID elke keer weer weet te leveren, zijn de kledingreparatie-tarieven uiterst scherp. In onderstaande lijst vindt u een selectie van onze tarieven. Staat uw probleem er niet bij? U kunt RAFID bellen voor een vrijblijvende prijsopgave. Onderstaande prijzen zijn vanaf prijzen. Dat houdt in dat bij bewerkelijke vermakingen een toeslag gevraagd kan worden.

Lees meer Lees minder

Kleding verstellen

Rafid Tailoring

Maatwerk is persoonlijk! Dit geldt niet alleen voor uw maten maar ook voor wie u bent. Waar u het pak, jasje of shirt voor nodig heeft. Welke kleuren u goed staan en wat voor stoffen u mooi vindt. Welke pasvorm het meest geschikt voor u is en wat voor model u aanspreekt. Met een enorme keuze uit kragen, zakken, voeringen, knopen, het monogram en stiksels om tot een geheel uniek en persoonlijk kledingstuk te komen. En het gemak dat wij voor een volgende keer uw maten al hebben. Daarom nemen wij graag de tijd om u en uw wensen te leren kennen en zo maatwerk te leveren dat bij u past!

Wij onderscheiden ons door onze ruime ervaring, gedegen vakkennis en ongekende mogelijkheden wat betreft modellering, opties en stoffen. Snelle levertijden, standaard 4 weken maar tegen meerprijs is binnen een week ook mogelijk.

Nu we het toch over prijzen hebben...die zijn allang niet meer wat er vroeger voor maatwerk werd gerekend! Door efficientere produktiemethodes bent u niet meer kwijt dan wanneer u een gemiddeld kostuum van een bekend merk aanschaft.

U bent bij ons verzekerd van 30 jaar ervaring in het vakkennis en het kleden van een veeleisende clientèle waar bijzondere wensen de norm en exceptionele service vanzelfsprekend zijn. Zo vermaken wij met alle plezier ook dat mooie jasje of pak waar u zo aan gehecht bent.

Bel ons gerust voor een afspraak bij u op kantoor, thuis of in onze showroom in Wateringen in het Westland zodat wij ook u van maatwerk kunnen voorzien zoals het hoort! Heeft u nog andere vragen? Ook dan kunt u ons uiteraard vrijblijvend bellen.

TROUWPAK

Laat u verrassen en inspireren door de ongekende keuzes die onze speciale, fantasierijke stoffencollectie u biedt, het enorme modellen aanbod en de persoonlijke nuances die u kunt aanbrengen in uw trouwpak om er zeker van te zijn dat uw speciale dag er een wordt om nooit te vergeten


GILET OP MAAT

Het gilet is zeker terug van weggeweest. Of het nu voor een 3-delig pak of voor casual is, u kunt bij ons kiezen uit een groot aantal modellen en opties.


MAATOVERHEMD


Uiteraard een enorme keuze aan stoffen, modellen, kragen, stiksels, wel of geen initialen om uw shirt of blouse geheel te personaliseren.

SMOKING OP MAAT

Het dragen van een maatsmoking is een groot privégenoegen, omdat zowel stijl als draagcomfort hoog in het vaandel staan. Voor speciale feesten of etentjes is een smoking op maat geen overbodige luxe. Traditioneel werd de smoking juist ná het eten gedragen, wanneer de heren zich onder het genot van een sigaar terugtrokken uit het gezelschap. Het is dan ook geen geheim waar de Engelse smoking haar naam aan te danken heeft.

  • Juiste lengte & breedte maten
  • Vrije keuze in model en stof
  • Slank gesneden op borst en taille
  • Aansluitende rug en schouders
  • Keuzes uit 3 soorten binnen werk
  • Voorzien van alle gemakken voor accessoires
  • Eventueel verfijnd met persoonlijke initialen.

DAMES MAATPAK

Wij bieden vrouwen een groot aanbod in maatpakken, van klassiek en zakelijk tot modern en modieus. En voor elk budget! Een dames colbert op maat heb je al vanaf €499.


Lees meer Lees minder

Als extra service bieden wij u de mogelijkheid om uw kleding, dekbedden, trouwjurk en/of gordijnen chemisch te laten reinigen. Wij werken daarvoor samen met een zeer gerenommeerde bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat!