Spek, schoenmakerij van der

Adresgegevens

Plein 23
2291 CA Wateringen

infofor the bot@schoenenopmaat.nl
0174-296676

Openingstijden

Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 17:00

Onze diensten

Maatschoenen

Sinds het voorjaar van 2002 leveren wij “schoenen op maat”. In dit Embassy Personal Pair Concept past u een van de voorbeeldmodellen die wij in onze winkel hebben staan. U heeft de keuze uit 12 verschillende modellen. Wij nemen de juiste lengte- en breedtemaat op. U heeft de keuze uit 20 soorten leer en suède en tientallen kleuren. Daarna worden uw schoenen voor u op maat gemaakt in een fabriek waar men meer dan 100 jaar ervaring heeft in het vervaardigen van kwaliteitsschoenen. Deze schoenen doorlopen een proces waarbij de schoen door maar liefst 160 handen gaat en diverse bewerkingen en kwaliteitscontroles ondergaat. Na 14 dagen kunt u uw eigen schoenen op maat ophalen bij ons in de winkel. Wij leveren de luxe collectie onder de naam Embassy, een synoniem voor stijl, klasse, kwaliteit en vooral ongeëvenaard comfort.
Lees meer Lees minder

Schoen reparatie

Spek, schoenmakerij van der

Dit wil zeggen dat bekende merken kwaliteitsschoenen worden gerepareerd met originele materialen. Hier voor heeft Henk van Zundert een certificaat ontvangen. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende reparaties van schoenen en laarzen. Daarnaast verzorgen wij orthopedische aanpassingen aan confectieschoenen. U moet hierbij bijvoorbeeld denken aan mensen met een verschil in beenlengte.

Voor de wandelliefhebbers kunnen we onder wandel- en bergschoenen compleet nieuwe onderwerken plaatsen. In ons assortiment vindt u onderhoudsmiddelen voor alle leersoorten, inlegzolen, veters, etc. Onze deskundigheid, jarenlange ervaring en goed geoutilleerde machines zorgen er voor dat u snel weer ‘uit de voeten’ kunt.

Lees meer Lees minder