Stijl Plus, al jaren een begrip

We hebben een assortiment van schuif- en draaideur- en inloopkasten, maar ook zonwering, raambekleding, veiligheidsartikelen voor in huis en inbraakpreventie.

Adresgegevens

Gantelplein 1
2291 DA Wateringen

infofor the bot@stijlplus.nl
0174-357357

Openingstijden

Dinsdag 09:00 - 12:00
13:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 12:00
13:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 12:00
13:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 12:00
13:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 12:00
13:00 - 16:00

Over ons

Stijl Plus heeft een passie voor mooi maatwerk in kasten, zonwering, raambekleding en veiligheidsproducten. Maatwerk betekent voor ons niet alleen de juiste afmetingen, het betekent ook dat onze producten aansluiten bij de smaak van onze klanten en de wijze waarop het product wordt gebruikt. Persoonlijk advies, inspiratie, aandacht en service geven de +++ aan onze producten en zorgen ervoor dat onze klanten langdurig plezier hebben van hun aanschaf.

Onze diensten

Inbouwkasten

Stijl Plus

Jouw kast op maat in 3 stappen

> Bezoek onze showroom voor de nodige inspiratie en advies

> Wij komen bij jou thuis om de situatie te bekijken en op te meten

> Als de kast is geleverd komen wij deze bij jou monteren

Een kast van Stijl Plus voegt sfeer toe aan jouw interieur. Met een ruime keuze aan materialen, kleuren en stijlen wordt de kast volledig afgestemd op jouw smaak en interieur. Daarnaast zorgen we dat de kast praktisch wordt ingedeeld met handige accessoires naar keuze zoals bijvoorbeeld een schoenrek, jurkenrek, tassensegment en verlichting.

Lees meer Lees minder

Inbraakpreventie

Stijl Plus

Erkend & Gecertificeerde Slotenmaker

Bent u opzoek naar een erkend & gecertificeerde slotenmaker in de regio Den Haag en Westland? Dan bent u bij Stijlplus aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor advies en/of noodopeningen via 0174-357 357 en info@stijlplus.nl of bezoek onze winkel/showroom in het centrum van Wateringen.

Overweeg ook onze vrijblijvende inbraakpreventie check. Hierbij komt onze PKVW expert uw woning beoordelen op inbraakveiligheid volgens de richtlijnen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Ook voor het bijmaken van alle soorten sleutels kunt u bij ons terecht. Deze wordt gemaakt terwijl u wacht of winkelt in het centrum van Wateringen. Bij de sleutelservice van Stijl Plus maken wij je sleutel razendsnel bij. Vakkundig en voordelig! Wij verzorgen overigens ook hele sleutelsystemen. Vraag bij ons naar de mogelijkheden.

Daarnaast zijn wij official partner van LoxUp. Een mooi nieuw initiatief om oplichters tegen te gaan die veel te hoge prijzen rekenen voor het vervangen van hang- en sluitwerk.

Lees meer Lees minder