V.D. Lans Auto's

V.D. Lans Auto's B.V. is een bedrijf wat zich sinds 1986 gespecialiseerd heeft in Amerikaanse automobielen zoals Dodge Ram en Ford F150.

Adresgegevens

Vlotlaan 809
2681 TZ Monster

infofor the bot@lansauto.nl
0174 280 835

Openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 16:00

Kwaliteit is onze garantie!

V.D. Lans Auto's B.V. is een bedrijf dat zich sinds 1986 gespecialiseerd heeft in Amerikaanse auto’s zoals Dodge Ram, Ford, Chevrolet en Cadillac. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij het gehele verkooptraject voor u verzorgen. Dus van import tot aan verkoop wordt volledig door ons verzorgd, ook wat betreft Europese auto’s. Daarnaast hebben wij een werkplaats waar gewenste knowhow en specialisme aanwezig is om elk probleem op te lossen. Tenslotte is kwaliteit onze garantie! Dit alles tegen messcherpe prijzen en uitstekende service. In combinatie met een gezellige, laagdrempelige sfeer bent u bij V.D. Lans Auto's B.V. aan het juiste adres!

Onze diensten

Auto import hulp

Lans auto, van der

Begeleiding van A tot Z

Er is een heel traject verbonden aan het importeren van auto’s uit Amerika en Canada. Naast jarenlange ervaring is het daarom belangrijk om de mensen op de juiste plek te hebben. V.D. Lans Auto’s importeert al ruim 40 jaar auto’s vanuit Amerika en Canada met contactpersonen die daar zelf wonen.

Het voordeel daarvan is dat de lijntjes kort zijn en de wagens op locatie kunnen worden bekeken en grondig worden gekeurd. Of het nu gaat om een hele nieuwe auto of een occasion, de zekerheid op een mooie en kwalitatief goede wagen is hierdoor het grootst.

Lees meer Lees minder

financieel advies

Lans auto, van der

Financial lease of operational lease

Een leaseconstructie om uw auto (deels) te financieren is een prettige manier om de kosten uit te smeren over een langere periode. Wij helpen u graag met dergelijke financieringen.

Doordat wij werken met meerdere partijen kunnen wij voor u een zo gunstig mogelijke leaseconstructie voorschotelen. Ideaal voor ondernemers dus! Voornamelijk financial lease kan zeer interessant zijn, maar ook is er de mogelijk om een operational lease af te sluiten.

Lees meer Lees minder