Apotheek & Beauty

Kom langs in onze winkel voor persoonlijk advies, professionele behandelingen en een groot assortiment met veel unieke producten.

Adresgegevens

Kerkplein 8
2681 BB Monster

infofor the bot@apotheekenbeauty.nl
0174-750728

Openingstijden

Maandag 11:00 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Beautiful

Apotheek&Beauty is een nieuw winkelconcept in de wereld van schoonheid en gezondheid. Vanuit het deskundige en betrouwbare domein van de apotheker adviseren wij onze klanten over en verkopen wij dermocosmetica. Tevens voeren wij behandelingen uit voor huidproblemen zoals o.a. pigmentatievlekken, couperose, rosacea, huidverjonging, huidverstrakking, acne en littekens. Je kunt 24/7 bij ons terecht om uw producten te bestellen.

Onze diensten

Beauty Workshop

Apotheek & Beauty

Wij geloven dat in elke vrouw schoonheid schuil gaat, wij helpen de schoonheid zichtbaar te maken en de vrouw te laten stralen.

Wij bieden diverse make-up workshops aan, zoals een workshop voor 4 personen, een basis make-up en een persoonlijk make-up advies.

Cosmetische ingrepen

Apotheek & Beauty

Apotheek&Beauty en Robert Schoemacher kunnen je helpen er nog beter uit te zien. Bijvoorbeeld met cosmetische behandelingen. Hierbij focussen we ons op één specifieke set rimpels of, als je dit wilt, op je hele gezicht.

Botox behandelingen

Filler behandelingen

Gezichtsbehandelingen

Apotheek & Beauty

Dermafacials ofwel gezichtsbehandelingen

Om je huid optimaal in vorm te houden bieden de Dermafacials je de oplossing. Deze resultaatgerichte gezichtsbehandelingen zijn samengesteld uit een hoge concentratie effectieve werkstoffen. De behandelingen zijn uit te breiden met extra methoden die de effectiviteit en het resultaat van de behandeling verhogen. De huidtherapeuten adviseren je graag wat voor jou een passende behandeling is.

Lees meer Lees minder

Huidtherapie en huidverbetering

Apotheek & Beauty

Huidtherapie en huidverbetering

Onze huidtherapeuten behandelen de zieke en/of beschadigde huid. Hiervoor hebben zij de 4-jarige HBO-opleiding Huidtherapie gevolgd aan de Hogeschool Utrecht of Haagse Hogeschool. De titel huidtherapeut is een beschermde titel en is vastgelegd in wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG, artikel 34). Het verschil tussen de huidtherapeut en bijvoorbeeld een schoonheidsspecialist, is dat een huidtherapeut een paramedicus is en de zieke en/of beschadigde huid behandelt. Een schoonheidsspecialiste verzorgt en verfraait enkel de gezonde huid. Onze huidtherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en het Kwaliteitsregister Paramedici.

Het doel van onze huidtherapeutische behandelingen is het verfijnen, opheffen, voorkomen of verminderen van stoornissen, beperkingen en/of handicaps ten gevolge van huidaandoeningen.

Apotheek&Beauty werkt samen met verschillende huisartsen en dermatologen. Bepaalde behandelingen komen in aanraking voor vergoeding door de zorgverzekering. Informeer bij je zorgverzekering of je in aanmerking komt voor een vergoeding.

Onze huidtherapeuten behandelen:

Acne en restacne

Rimpels, fijne lijntjes

Fibromen

Lipoedeem

Littekens

Lymfoedeem

Pigmentstoornissen

Vaatafwijkingen

Wratten

Lees meer Lees minder

Laserbehandeling

Apotheek & Beauty

Laserbehandeling

Een DPL (Deep Penetrated Light) onderscheidt zich ten opzichte van de normale IPL (Intense Pulse Light) apparatuur. Een IPL-apparaat kan de haar-follicle vernietigen. Daardoor ontstaat een semi-permanente ontharen. Onze DPL vernietigt ook de haarfollikel, maar schroeit tegens de voedingsaanvoer van de follicle dicht (de papilla). Hierdoor onstaat de zo fel begeerde definitieve ontharing.

Tevens wordt door middel van de speciaal geïntegreerde dieptekoeling van de behandelkop kou in de huid geschoten tijdens de flits, waardoor de cliënt geen pijnsensatie meer ervaart.

Na de behandeling blijft de huid nog lange tijd koel. Het voordeel hiervan is dat er geen nabehandeling nodig is met een after-cooling.

Behandelindicaties: 

Pigmentvlekken

Vaatafwijkingen

Overbeharing

Lees meer Lees minder

Pedicure

Op zoek naar een pedicure in Monster en omgeving? Dan kun je vanaf nu ook terecht bij Apotheek&Beauty. Onze pedicure kan de voeten weer helemaal mooi maken en lichtelijke ongemakken verhelpen.

Onze behandelingen:

Pedicure behandeling

Deelbehandeling

Cosmetische pedicure

Cosmetische pedicure incl. pedicure behandeling

Nagels lakken handen of voeten

GelColor by OPI handen of voeten

Lees meer Lees minder

Suikerontharen

Apotheek & Beauty

Suikerontharen

Apotheek&Beauty introduceert: ontharen met suiker. Pandy’s suikerpasta is een suiker-water mengsel gebaseerd op oude recepten uit het Midden-Oosten. De suikerpasta is 100% natuurlijk, een samenstelling van water en suiker, zonder chemische producten, geur of kleurstoffen, citroensap of ander zuur. Het is hypo-allergeen en veroorzaakt geen huidirritatie. Suikerontharing leent zich door zijn zachtheid voor de ontharing van elk lichaamsdeel.

Behandelingen

  • Gelaat: wenkbrauwen, bovenlip of je kin.
  • Armen: oksels, onderarmen, bovenarmen of de gehele armen.
  • Benen: onder benen met knie, volledige benen of volledige benen en bikinilijn.
  • Torso: bikinilijn, rug, buik, borst of full brazilian.
Lees meer Lees minder

Wenkbrauwen

Apotheek & Beauty

Wenkbrauwen zijn erg bepalend voor je gezichtsuitdrukking. Voor iemand met lichte wenkbrauwen is verven een uitkomst. Na het verven kunnen de wenkbrauwen iets donkerder zijn, maar schrik hier niet van. De verf zit dan nog een beetje op de huid, hoe goed dit ook is verwijderd. Dit vervaagd na een paar keer reinigen van je gezicht.

Wenkbrauwharen doen er ongeveer 4 weken over om van begingroei tot uitvallen te komen. Haren die op het moment van verven al bijna gaan uitvallen worden natuurlijk sneller vervangen door een nieuwe haar. Het duurt ongeveer 3 tot 4 weken dat een haar weer op volle lengte is gegroeid. Het duurt tot ongeveer 5 tot 6 weken na het verven dat er geen geverfde exemplaren meer tussen zitten.

Naast het verven kun je bij ons ook je wenkbrauwen laten styleren door middel van suikerontharen en epileren.

Lees meer Lees minder