Out of the Sun

Out of the Sun is de specialist op het gebied van zonwerende raamfolie sinds 1973.

Adresgegevens

Zeestraat 6
2681 CM Monster

infofor the bot@outofthesun.nl
0174-769051

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30

De Raamfolie Specialist Sinds 1973

Raamfolie voor elk type glas Raamfolie zorgt voor een betere isolatie en beveiliging van uw bedrijfspand, showroom, museum of woning. U bespaart met glasfolie dus flink op de energierekening én beschermt uw goederen. Sinds 1973 importeren we de folies direct vanuit de Verenigde Staten. Door deze directe aanpak bieden we professionele raamfolie met montage tegen scherpe prijzen. Alle folies worden op maat voor u gemaakt.

Onze diensten

Raamfolie expert

Out of the Sun

Zonwerende raamfolie > Geen last meer van hitte, koude rillingen én hoge energiekosten

Zweten in de zomer en koude rillingen in de winter. Niemand zit er op te wachten. Mensen gebruiken vaak dure apparaten om dit te voorkomen. De hoge energierekening nemen we voor lief, terwijl er een goedkopere oplossing is.

Zonwerende raamfolie van Out of the Sun houdt tot 80% van de zonnewarmte tegen. Daarnaast zorgt de folie voor minder warmteverlies via de ramen in de winter door de isolerende werking.

De verwarming en airconditioner hebben door de folie dus minder werk. De energiekosten dalen hierdoor drastisch.

Zonwerende folie wordt vaak gebruikt in:

 • Etalages en showrooms
 • Kantoren en bedrijfspanden
 • Musea
 • Overheidsgebouwen
 • Woningen

We hebben zonwerende folie voor glas en kunststof (bijvoorbeeld voor loodsen en lichtkoepels). Alles wordt op maat voor u gemaakt.

Wat is veiligheidsfolie?

Veiligheidsfolie wordt ook wel inbraak vertragende folie genoemd. Deze folie is glashelder en laat 100% licht door. Het grote voordeel van veiligheidsfolie is dat het het glas een stuk sterker maakt waardoor een snelle inbraak vrijwel onmogelijk wordt. Door de sterke lijmlaag zal wanneer het glas breekt de ruit aan elkaar blijven hangen, waardoor naar binnen komen bemoeilijkt wordt.

Het glas zal ook niet in het rond vliegen, waardoor u en anderen en uw spullen beschermd zijn. Dit heeft een groot voordeel en wordt daarom o.a. veel gebruikt bij

 • scholen
 • kinderdagverblijven
 • verpleeghuizen
 • sportruimtes
 • kantoren en banken
 • winkelruiten,
 • productieruimten in de voedselindustrie
Veel verzekeringsmaatschappijen stellen deze beveiliging van uw ramen al verplicht. Veiligheidsfolie is o.a. van belang bij het aanvragen van een HACCP, IFS of BRC certificering. Onze veiligheidsfolie is volledig gegarandeerd en geheel geproduceerd conform de strenge ISO 9001 eisen.

Wat is privacy en decoratiefolie?

Privacy folie, ook wel anti-inkijk, zandstraal of decoratie folie genaamd, zorgt er voor dat het zicht belemmerd wordt, waardoor u meer privacy heeft op bijv. kantoor, werkkamer of slaapkamer.

Privacy folie helpt bovendien bij inbraakpreventie, omdat u uw dure spullen uit het zicht kunt houden. Ook kunt u met een juist uitgekozen design uw bedrijf een professionele uitstraling geven of uw (bedrijfs)naam en huisnummer duidelijk zichtbaar op uw raam zetten.


Voorkom verkleuring van uw stoffering en apparatuur

De zon heeft veel positieve eigenschappen, maar laat ook duidelijk zijn sporen achter. Ultraviolette straling (uv-straling) is namelijk verantwoordelijk voor de verkleuring van stoffering, apparatuur en andere producten die binnen een gebouw of woning staan.

UV-werende folie van Out of the Sun houdt tot 99,9% van de uv-stralen tegen. De folie is transparant en belemmert dus niet het zicht naar binnen of naar buiten.

UV-werende folie wordt vaak gebruikt in:

 • Etalages en showrooms
 • Kantoren
 • Musea
 • Overheidsgebouwen
 • Woningen
 • We hebben UV-werende folie voor glas en kunststof.

We hebben UV-werende folie voor glas en kunststof.

Wat is buitenfolie?

Buitenfolie wordt gebruikt als het glas moeilijk aan de binnenzijde te beplakken is. Het heeft hetzelfde effect als folie die binnen aangebracht wordt, maar heeft een extra lamineer laag, zodat de folie beter tegen weersomstandigheden als regen, wind en kou kan.

Buitenfolie is verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren.


Wat is folie voor kunststof?

Kunststof beglazing komt veel voor in bedrijfsruimten, zoals schuren, loodsen en lichtkoepels of de serre bij u thuis. Dit kunststof materiaal laat veel warmte door. Hierdoor kunnen de kosten van uw airco in de zomer of verwarming in de winter flink oplopen.

Omdat kunststof anders is dan glas is hier een ander soort folie voor nodig, maar met dezelfde eigenschappen, zoals warmtewering en krasbestendigheid. Zo houdt de zonwerende folie voor kunststof ook tot 80% van de warmte tegen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook privacy folie en uv-werende folie zijn verkrijgbaar voor kunststof materialen en zijn eenvoudig te combineren.

De folie is indien nodig te verwijderen zonder dat het de kunststof beschadigt.Lees meer Lees minder