Combat Training Center

Combat Training Center staat voor Discipline, Gezondheid en Weerbaarheid!

Adresgegevens

Zeestraat 10
2681 CM Monster

infofor the bot@combattrainingcenter.nl
0174-244545

Openingstijden

Maandag 16:30 - 17:30
18:00 - 19:00
19:30 - 21:20
Dinsdag 16:00 - 18:00
19:30 - 20:45
Woensdag 10:15 - 11:15
15:00 - 21:15
Donderdag 16:00 - 18:00
20:05 - 22:00
Vrijdag 10:15 - 18:00
Zondag 11:00 - 12:00

For a safe and healthy future

C.T.C. is een vechtsportschool gevestigd in het Westland en Rotterdam, waar je kunt trainen in kickboksen en Urban Fight ( zelfverdediging op straat ) . Respect en discipline staan bij C.T.C. hoog in het vaandel en zullen ten alle tijde gehandhaafd worden om het zo voor iedereen een fijne train omgeving te maken. Wij verzorgen lessen voor kinderen, volwassenen gemengd en een aparte vrouwengroep . Tevens verzorgen wij ook personal training op aanvraag. De trainingen bij C.T.C. worden op een hoog niveau gegeven maar zijn voor iedereen toegankelijk. Al onze trainers en assistenten zijn gediplomeerd. Daarnaast zijn de trainers altijd bezig om zich verder te ontwikkelen op het gebiedt van Martial Arts om zo de kwaliteit van onze lessen te kunnen blijven waarborgen en tevens het plezier in onze lessen te optimaliseren. Wil jij graag leren om jezelf te kunnen verdedigen indien dit nodig is en tevens je zelf vertrouwen vergroten?, aan je conditie en kracht werken om op deze manier je algehele conditie/fitheid te verbeteren en/of in stand houden? Wacht dan geen dag langer en kom een gratis proefles volgen bij Combat training center en ervaar het zelf. Combat Training Center the place to be!

Onze diensten

Kickboksen is 1 van de meest populaire vechtsporten van dit moment. Combat Training Center gevestigd in het Westland en Rotterdam verzorgd kwalitatief hoogwaardige kickbokslessen.

Wij hebben een gradatie systeem ingevoerd om ervoor te zorgen dat je op elk niveau uitgedaagd wordt.

Onze kickbokslessen worden aangevuld met diverse andere technieken zoals:Muay tai, Filipijns boksen (dirty boxing). Hierdoor onderscheiden we ons van andere vechtsportscholen.

Kickboksen is uitermate geschikt voor fitheid, het vergroten van zelfvertrouwen en grenzen verleggen.

Ook voor wedstrijdtrainingen kun je bij ons terecht.

Ervaar het zelf en kom 2x een gratis proefles volgen.

Lees meer Lees minder

Personal Training

Combat Training Center

Personal Training Kids

Naast de groep lessen verzorgt CTC ook personal training voor kinderen. Het kind krijgt tijdens deze les een 1 op 1 begeleiding variërend van 30 minuten tot een uur. De tijd die de personal training beslaat is afhankelijk van de leeftijd en conditie van het kind.

Doordat de trainer alle aandacht voor het kind heeft, zal er sneller vooruitgang geboekt worden.
Tijdens de personal training wordt er aandacht besteed aan bijvoorbeeld de techniek van het kind en zal deze aanzienlijk verbeteren. Ook kan er gewerkt worden aan de fitheid/conditie van het kind.

Personal Training Volwassenen

Wil je net wat sneller vooruitgang boeken? Een pittige conditie training en werken aan je algehele fitheid om zo beter inshape  te komen? of wil je je graag verdiepen in de vechtsport en werken aan je techniek? Dan ben je bij CTC aan het juiste adres. Wij verzorgen personal training om op deze manier de doelstelling te behalen die je voor ogen hebt.
Door de persoonlijke aandacht van de trainer, zal je optimaal gemotiveerd worden en snel resultaat zien.

CTC biedt een personal training aan van een half uur en/of een uur tegen een zeer gunstig tarief zodat het voor iedereen toegankelijk is.

Small group

Wil jij met je vriendinnen een leuke bokstraining? Of samen met collega’s aan jullie conditie werken?
Speciaal voor hen die graag met een groepje ( maximaal 6 personen) vrienden en/of vriendinnen, collega’s of wellicht familie willen trainen biedt CTC small group lessen aan.
De les bieden wij tegen een gunstig tarief aan, goedkoper dan personal training maar wel net dat extra beetje aandacht ten opzichte van de normale groep lessen.
Voor meer informatie en de mogelijkheden kun je mailen naar: info@combattrainingcenter.nl

Workshop of Seminar

Combat training center heeft ruim 10 jaar ervaring in het verzorgen van workshops en seminars. Wij bieden bijvoorbeeld
workshops aan voor scholen, bedrijven maar ook blijf van mijn lijf huizen voor vrouwen.
De workshop kan naar wens ingevuld worden. Denk aan een leuke kickboks les voor scholen, Urban fight als zijnde bedrijfsuitje en of een pittige self defense les voor dames in een blijf van mijn lijf huis.

De workshop kan verzorgt worden op 1 van onze locaties, tevens is het mogelijk om een workshop op eigen locatie te volgen.

Voor een offerte en verdere informatie mail naar info@combattrainingcenter.nl


Lees meer Lees minder

Zelfverdediging

Combat Training Center

Er zijn tal van verschillende systemen op het gebiedt van zelfverdediging van traditionele systemen tot de meer modernere systemen met elk hun eigen waarde.
Urban fight is onze unieke keuze op het gebiedt van zelfverdedigingsystemen en is vooral gebaseerd op TCFS en SDT.

TCFS is door founder George ontwikkeld en ontstaan door al zijn trainingen in verschillende vechtsporten en daarnaast zijn bare knuckle fight verleden.

Door zijn praktijk ervaring, weet George exact wat effectief is op het gebied van zelfverdediging en is in staat geweest een uniek systeem te ontwikkelen.

SDT is ontwikkeld door Fernando Gomes, het is een zeer effectief systeem dat er op gericht is om jezelf te kunnen verdedigen tegen meerdere tegenstanders op straat.

Combat Training Center heeft beide systemen gecombineerd, zo is het unieke Urban fight tot stand gekomen. Het Urban fight is alleen bij CTC te trainen.

Voor de urban fight lessen geldt, no rules en alles is dan ook geoorloofd. Ellebogen, bitchslap, knieën, trappen, stoten en locks komen allemaal aan bod, tevens zit er ook een stuk grond vechten in de lessen.
Urban fight is zwaar, het systeem is complex wat er voor zorgt dat het zeer uitdagend is en vergt continue het uiterste van jezelf.

Wil jij een uniek en uitdagend systeem gebaseerd op defence tegen 1 of meerdere tegenstanders op straat? Kom dan langs voor een gratis proefles en ervaar het zelf.

Lees meer Lees minder

Zelfverdediging workshop

Combat Training Center

Combat training center heeft ruim 10 jaar ervaring in het verzorgen van workshops en seminars. Wij bieden bijvoorbeeld
workshops aan voor scholen, bedrijven maar ook blijf van mijn lijf huizen voor vrouwen.
De workshop kan naar wens ingevuld worden. Denk aan een leuke kickboks les voor scholen, Urban fight als zijnde bedrijfsuitje en of een pittige self defense les voor dames in een blijf van mijn lijf huis.

De workshop kan verzorgt worden op 1 van onze locaties, tevens is het mogelijk om een workshop op eigen locatie te volgen.

Lees meer Lees minder