Garage de Bruijn

Kom binnen is onze moderne garage en ontvang de service die je gewend bent!

Adresgegevens

Groenelaan 7
2675 BS Honselersdijk

infofor the bot@garagedebruijn.nl
0174-630318

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:30
Dinsdag 08:00 - 17:30
Woensdag 08:00 - 17:30
Donderdag 08:00 - 17:30
Vrijdag 08:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 15:00

Ouderwetse service in een moderne carrosserie

Graag heten we u welkom bij Garage De Bruijn, ook bekend als Automobielbedrijf George de Bruijn, al meer dan vijftig jaar hét adres voor verkoop, onderhoud en reparatie van elk type auto. Als autobedrijf in het Westland (Honselersdijk) combineren we ouderwetse service en vakmanschap met een compleet pakket aan diensten. Van onderhoud en reparatie tot APK en servicebeurt , u kunt ervoor terecht bij ons. Hetzelfde geldt bij ruitschade. Die hebben we dezelfde dag gerepareerd, net als andere kleine reparaties. Op kleine reparaties kunt u vaak gewoon even wachten – met een kopje koffie natuurlijk – terwijl wij voor u aan de slag gaan. Voordat u het weet bent u weer op weg! Maar dat is nog niet alles. Wij verkopen bijvoorbeeld ook auto onderdelen én alle merken auto’s, zowel nieuwe als gebruikte. Liever begeleiding bij de aankoop van een auto elders? Dan bent u bij Garage De Bruijn ook aan het goede adres. Wij kijken met u mee en helpen u te beslissen over de juiste auto voor u. Garage De Bruijn is een familiebedrijf dat vakmanschap, degelijkheid en service combineert met vooruitgang. Vader George heeft ruim vijftig jaar ervaring in het bedrijf en dochter Clementine draait ook haar hand niet om voor een reparatie. Als APK-keurmeester weet ze precies waar ze moet zijn onder de motorkap of auto! ‘Bij ons staat de klant centraal’, stelt de familie. Garage De Bruijn zorgt, kortom, dat u krijgt wat u nodig heeft voor uw auto. Daarbij staan wij garant voor eerlijke prijzen. Wij rekenen geen overhead-kosten zoals een dure receptie of boekhoudafdeling. Bij ons betaalt u alleen de daadwerkelijk gewerkte tijd die we aan de reparatie besteden. De deur staat altijd open. Bij kleine, spoedeisende reparaties kunnen we u vaak meteen helpen. APK nodig, groot onderhoud of een servicebeurt? Daarvoor maken we graag een afspraak zodat we de tijd kunnen nemen voor uw auto. Neem contact op met Garage De Bruijn om te ervaren wat wij bedoelen met betrouwbaarheid, service en optimale dienstverlening. Wij kunnen alles wat andere ‘grote’ bedrijven kunnen maar stellen de klant centraal. Natuurlijk is Garage De Bruijn een door de RDW erkend bedrijf en zijn wij aangesloten bij de BOVAG. Zo kunnen wij altijd de kwaliteit bieden die wij onze klanten beloven.

Onze diensten

APK keuringen

Garage de Bruijn

APK keuring

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Het is een technische controle van uw auto die wettelijk verplicht is. De APK keuring is ingesteld ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu.
Bij Garage De Bruijn kunt u terecht voor uw periodieke APK. Wij zijn erkend door de RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer). Bij de keuring,die 3/4 tot maximaal een uur duurt, letten we onder andere op:

  •  De verkeersveiligheid (remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie)
  • het milieu (uitlaatgassen)
  • algemeen (kentekenbewijs, voertuigidentificatienummer, kentekenplaten en gebruikte brandstof)
Lees meer Lees minder

Onderhoud & reparatie auto's

Garage de Bruijn

Heeft u een reparatie nodig aan uw auto? Welk merk u ook rijdt, Garage De Bruijn staat klaar voor u. Omdat wij zijn aangesloten bij de BOVAG én omdat we kennis en ervaring combineren met vakmanschap kiest u bij ons voor zekerheid. Uw auto is bij ons in goede handen. Onze werkplaats beschikt over alle moderne apparatuur die nodig is om u goed van dienst te kunnen zijn.

Samen met u nemen we door wat aan uw auto gerepareerd moet worden en geven we een schatting van de tijd die we daarvoor nodig hebben en van de reparatiekosten. Op die manier voorkomen wij dat u voor verrassingen komt te staan. Mocht tijdens de reparatie aan uw auto blijken dat er iets anders of meer aan de hand is dan laten we dat natuurlijk tijdig aan u weten.
Alle werkzaamheden worden op de rekening gespecificeerd. Is u iets niet duidelijk, dan leggen we het graag aan u uit. Garage De Bruijn staat al jaren voor klantvriendelijkheid én klanttevredenheid. U en uw auto staan bij ons voorop! Daarbij staan wij garant voor eerlijke prijzen. Wij rekenen geen overhead-kosten zoals een dure receptie of boekhoudafdeling. Bij ons betaalt u alleen de daadwerkelijk gewerkte tijd die we aan de reparatie besteden. Dus: reparatie auto? U weet waar u moet zijn!

Lees meer Lees minder