J. van der Meer Verzekeringen B.V.

Wij zetten de extra stap, wij doen meer.

Adresgegevens

Dijkstraat 2
2675 AX Honselersdijk

Johanfor the bot@vdmverz.nl
0174-630490

Openingstijden

Maandag 09:00 - 12:00
13:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 12:00
13:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 12:00
13:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 12:00
13:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 12:00
13:00 - 17:30

Wees zeker van meer!

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten. Dit begint op het moment van het aangaan van de verzekering. Wij onderzoeken dan welke financiële instelling voor u het aantrekkelijkste aanbod heeft. Maar daarmee houdt onze taak niet op. Integendeel. Want er kan een moment komen dat u een beroep moet doen op de door u afgesloten verzekering. Ook dan behartigen wij uw belangen. Maar wat doen wij nog meer voor u? Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen Wij zorgen voor u bij schade voor een vlotte en adequate schadeafwikkeling Wij houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen Wij nemen de tijd om u goed te kunnen adviseren Wij geven u persoonlijk aandacht. Bij ons bent u nog een klant en geen nummer U ziet het. Bij ons bent u op het juiste adres voor al uw verzekeringen en financiële zaken. De oorsprong van het kantoor was in 1954. Het bedrijf is sinds 1990 gevestigd op de Dijkstraat 2, te Honselersdijk, een centraal gelegen punt binnen de regio Westland en daardoor goed te bereiken. Als onafhankelijke verzekeringsadviseur zijn wij lid van Adfiz. Naast verzekeringen voor particulieren en bedrijven, bieden wij ook financieringen en hypotheken. Voor bankzaken is in 1985 aansluiting gezocht bij de Regiobank (later overgegaan in SNS Regiobank en vervolgens RegioBank) en daardoor kunnen wij het volledige assortiment bieden. De huidige directeur Johan van der Meer is sinds 1975 werkzaam in het bedrijf, Wil van der Meer sinds 1988 als financieel medewerkster. Naarmate de klantenkring groeide, alsmede het pakket diensten, kwam in 1991 Joke Sosef het team versterken als polis- en schadebehandelaar en sinds 2005 Marlies van Winden als bankmedewerkster. Yorick van der Meer de zoon van Johan en Wil zit sinds 2006 in de zaak en richt zich vooral op hypotheken. In 2013 kwamen er 2 nieuwe collega's bij Milene van der Knaap als bankmedewerkster en Alessa van der Meer de dochter van Johan en Wil als administratief medewerkster. Toen is Petra van der Arend in 2017 het team komen versterken als schade-en polisbehandelaar. Ilona Wasmus kwam als zakelijke medewerkster in 2019 net als Robin van der Lans die als buitendienst aan de slag gaat.

Onze diensten

Financieel advies: van wens naar werkelijkheid

Financieel advies is altijd heel persoonlijk. Iedereen heeft zijn eigen leven, zijn eigen dromen en zijn eigen financiële plaatje. De kunst van financieel advies is om wensen en werkelijkheid samen te brengen. En dat financieel en fiscaal zo aantrekkelijk mogelijk!

Met financiële planning haalt u het beste uit uw geld

U heeft plannen voor de toekomst. Daar is vaak geld voor nodig. Met financiële planning gaan we daar invulling aan geven: zijn de doelen die u stelt haalbaar? Daarbij kijken we niet alleen naar uw inkomen, maar ook naar uw pensioenopbouw, uw hypotheek en uw vermogensopbouw. Met onze juridische en fiscale kennis maken we een plan waarmee u het beste uit uw geld haalt.

Een financieel plan voor nu én later

Een financieel plan moet meebewegen met uw leven. U krijgt een andere baan, u gaat verhuizen, uw gezinssamenstelling verandert: hierdoor verandert vaak ook uw financiële situatie. Daarom controleert Van der Meer Verzekeringen B.V. geregeld of uw financiële plan aan een herziening toe is. Zo houden we het realiseren van uw doelen goed in het vizier!

Lees meer Lees minder

Op zoek naar een laagdrempelige hypotheekadviseur in Honselersdijk?

Wij zijn graag dé hypotheekadviseur in Honselersdijk waar u een duidelijk en begrijpelijk hypotheekadvies krijgt. Wij leggen u helder uit welke hypotheekvorm voor u het meest ideaal is, hoe u uw maandlasten laag kunt houden en hoe u optimaal gebruik kunt maken van de hypotheekrenteaftrek. Zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw hypotheek.

Begeleiding bij uw hypotheek in Honselersdijk

Wie zich aan het oriënteren is op een hypotheek, is van harte welkom op ons kantoor in Honselersdijk. Natuurlijk krijgt u een sterke prijsvergelijking en een goed onderbouwd advies over de meest geschikte hypotheekvorm en voorwaarden. We vertellen u ook of u in aanmerking komt voor Nationale Hypotheekgarantie of een starterslening. Maar wij gaan graag nog een stapje verder. Van der Meer Verzekeringen B.V. begeleidt u van de eerste oriëntatie tot uw aanvraag bij de hypotheekaanbieder. Zo wordt uw hypotheek echt goed geregeld.

Denkt u na over het oversluiten van uw hypotheek? Ook dan is ons advies interessant. Zeker nu de hypotheekrente relatief laag is, kan overstappen naar een andere hypotheekaanbieder aantrekkelijk zijn. En daarmee bedoelen we: mogelijk kunnen uw maandlasten omlaag. Kom langs op ons kantoor in Honselersdijk en u weet snel of oversluiten van uw hypotheek gunstig is.

Lees meer Lees minder

n drie stappen naar een goede risico analyse

Omgaan met bedrijfsrisico’s bestaat uit drie stappen: de risico’s voor uw onderneming in kaart brengen, inzicht krijgen in de (financiële) gevolgen van deze risico’s en vervolgens keuzes maken over hoe u uw bedrijf tegen deze mogelijke gevaren kunt beschermen. Van der Meer Verzekeringen B.V. helpt u bij het maken van een sterke risico analyse.

Risico’s zijn voor elk bedrijf anders

De continuïteit van uw bedrijf is van groot belang. Daarom is het goed om te analyseren welke factoren de continuïteit mogelijk bedreigen. Een productieproces dat stil komt te liggen als gevolg van een brand, hoge kosten door ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid van uw werknemers, reputatieschade: ze kunnen allemaal een grote impact hebben op de financiële situatie van uw onderneming. Zorg daarom dat u weet waar voor uw bedrijf de risico’s zitten én welke kosten deze met zich meebrengen.

Uw bedrijf beschermen tegen deze risico’s

Misschien denkt u bij het beschermen tegen risico’s direct aan verzekeren. Toch is dat lang niet altijd nodig. Goede preventiemaatregelen kunnen vaak al veel doen! Voor risico’s die te groot zijn om zelf te dragen, zoals een brand, bieden verzekeringen goede bescherming. Wij zetten alle mogelijkheden graag voor u op een rij.

Maak nu een afspraak voor een grondige risico analyse

Kies voor continuïteit van uw onderneming en maak een afspraak met Van der Meer Verzekeringen B.V. in Honselersdijk voor een onafhankelijk advies over de risico’s binnen uw bedrijf.

Lees meer Lees minder

De grootste risico’s goed afdekken

Sommige risico’s zijn te groot om zelf te dragen. Een flinke aansprakelijkheidsclaim of een uitslaande brand kan de continuïteit van uw bedrijf ernstig in gevaar brengen. Om uw bedrijf hiertegen te beschermen, is het afsluiten van een verzekering dan haast onontkoombaar. Van der Meer Verzekeringen B.V. inventariseert voor u hoe u deze risico’s het beste kunt afdekken.

De impact van kleinere risico’s

Naast de grote risico’s, heeft ieder bedrijf ook te maken met kleineren risico’s. Deze gaan we samen met u analyseren. Hoe groot de kans is dat het risico zich voordoet en wat zijn dan de (financiële) consequenties? Als de financiële schade beperkt is, kunt u deze dan zelf opvangen? Op basis van deze gegevens kunt u besluiten welke van deze risico’s u wilt verzekeren.

Lees meer Lees minder

Bij van der Meer hebben we diverse particuliere verzekeringen. 

Uitvaart – ver weg en toch dichtbij

Uw uitvaart: het is hopelijk nog ver weg. Toch is het goed om daar nu alvast over na te denken én over te praten. Wilt u begraven worden of gecremeerd? Wilt u een uitgebreide uitvaart of juist liever niet? En als u een idee heeft van wat u wilt: kunt u zo’n uitvaart zelf bekostigen?

Wat kost een begrafenis of crematie?

Wat een begrafenis of crematie kost, is sterk afhankelijk van de invulling die u wilt geven aan de uitvaart. Van een traditionele uitvaart tot een uitvaart die helemaal in uw eigen stijl is: wij rekenen u graag voor wat de kosten ervan zijn. Dan weet u of u dit zelf kunt financieren of dat uw uitvaart verzekeren een betere optie is.

De beste zorgverzekering vinden?

De beste zorgverzekering vinden betekent dat u de polissen van vele aanbieders moet vergelijken op basis van premie, voorwaarden en dekking. Welke zorg heeft u nodig en welke zorgverzekering biedt hiervoor de beste dekking tegen de beste premie? Een hele puzzel waar we u graag bij helpen!

Het nut van inboedelverzekering en opstalverzekering

Krijgt u te maken met brand, waterschade, of schade als gevolg van een (poging tot) inbraak, storm of vandalisme? Dan krijgt u al gauw te maken met hoge kosten. In die gevallen is fijn dat u een goede inboedelverzekering en opstalverzekering heeft die (een deel van) deze kosten dekken. Van der Meer Verzekeringen B.V. helpt u graag aan de verzekeringen met de juiste dekking en beste premie.

Neem uw inboedelverzekering en opstalverzekering eens onder de loep

Als u goed verzekerd wilt zijn én blijven, dan raden we u aan om uw inboedelverzekering en opstalverzekering eens in de paar jaar eens kritisch tegen het licht te houden. Zeker als uw woning en/of uw inboedel meer waard zijn geworden de afgelopen jaren. Heeft u bijvoorbeeld duurdere apparatuur aangeschaft of heeft u uw huis verbouwd? Dan bestaat de kans dat u onderverzekerd bent. Dat betekent dat u mogelijk niet voldoende uitgekeerd zult krijgen als zich een schade voordoet.

Kom daarom langs op ons kantoor in Honselersdijk. Dan maken we het verzekerde bedrag van uw inboedelverzekering en/of opstalverzekering snel in orde en zorgen we direct voor een sterke vergelijking van inboedelverzekeringen.


Waarom een rechtsbijstandsverzekering of aansprakelijkheidsverzekering?

Het kan zomaar gebeuren: u raakt betrokken bij een verkeersongeval, u raakt verwikkeld in een conflict op uw werk of u heeft een probleem met de verhuurder van uw woning. Als u hier zelf niet uitkomt, kan juridische hulp noodzakelijk zijn. Maar de kosten van een advocaat zijn hoog. Met een goede rechtsbijstandverzekering en aansprakelijkheidsverzekering beschermt u zichzelf tegen deze kosten. U regelt uw rechtsbijstandverzekering en aansprakelijkheidsverzekering snel en gemakkelijk bij Van der Meer Verzekeringen B.V. in Honselersdijk.

De ene rechtsbijstandsverzekering is de andere niet

Rechtsbijstandsverzekeringen verschillen uiteraard qua premie. Maar daarnaast is het ook van belang om goed naar de voorwaarden te kijken. Wilt u uw eigen advocaat kunnen kiezen? Wilt u juridische hulp bij echtscheiding kunnen krijgen? Is er een maximum vergoeding? Belangrijke onderwerpen bij het kiezen van een rechtsbijstandsverzekering! Van der Meer Verzekeringen B.V. helpt u bij het vinden van de juiste rechtsbijstandsverzekering.Eerlijk advies over uw autoverzekering vindt u in Honselersdijk

Op zoek naar eerlijk advies over uw autoverzekering én naar goede service? Dan bent u bij Van der Meer Verzekeringen B.V. aan het juiste adres. Wij selecteren voor u de best passende motor- of autoverzekering gelet op premie, eigen risico en voorwaarden. En ook als u een beroep moet doen op uw autoverzekering, staan we voor u klaar op ons kantoor in Honselersdijk!


Op reis? Niet zonder reisverzekering!

Gaat u op vakantie of een weekendje weg? Dan is het hebben van een goede reisverzekering een veilig idee. Dan bent u verzekerd tegen schade aan of verlies van uw bagage of bijvoorbeeld diefstal van uw dure fotocamera. Belangrijk is vooral de dekking die een reisverzekering biedt als u noodhulp nodig heeft omdat u ziek wordt of letsel opgelopen heeft na een ongeval. De kosten van bepaalde medische zorg en vervoer terug naar huis kunnen snel hoog oplopen.

Check de dekking van uw reisverzekering

Afhankelijk van waarde reis naartoe gaat, kiest u een reisverzekering met werelddekking of alleen dekking in Europa. Gaat u vaker op reis? Dan is een doorlopende reisverzekering vaak voordeliger dan een kortlopende reisverzekering. Ook is van belang wat u op uw vakantiebestemming gaat doen. Gevaarlijke sporten zoals duiken zijn niet altijd standaard verzekerd. Let daar goed op voordat u vertrekt!

Tot 50?sparen op uw reisverzekering

Wist u dat een reisverzekering afsluiten via ons kantoor soms wel tot de helft goedkoper is dan een reisverzekering via uw reisorganisatie? Betaal niet teveel premie. Bel 0174 - 630 490 en vraag ons om advies voordat u een reisverzekering kiest. Gaat u veranderen van reisverzekering? Dan zeggen wij kosteloos uw oude verzekering voor u op.

Lees meer Lees minder