Eyewish Opticiens

Verras hem of haar met de perfecte zonnebril

Adresgegevens

Molenstraat 9
2671 EV Naaldwijk

fil638for the bot@eyewish.nl
0174-625400

Openingstijden

Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Brillen met Stijl!

Je bril is een persoonlijk visitekaartje. Daarom wil je natuurlijk een bril die goed bij je past. Bij Eye Wish helpen we je graag bij het uitzoeken van de perfecte bril. Vraag een online stijladvies bij ons aan en ontvang een gratis, persoonlijk stijladvies in je mailbox. Of ontdek zelf welke bril het beste bij je past, door ons stijladvies stappenplan te doorlopen. Zo ontdek je snel welke bril het beste bij jouw gezichtsvorm, kapsel en persoonlijke stijl past.

Onze diensten

Ogen laseren

Eyewish Opticiens

Ooglaseren en lensimplantaties

Goed zien zonder bril of lenzen

Gewoon kunnen zien, zonder bril of contactlenzen. Dankzij de huidige ontwikkelingen in de geneeskunde is dat tegenwoordig voor steeds meer mensen een mogelijkheid. Ooglaserbehandelingen en lensimplantaties zijn een belangrijk alternatief geworden voor het dragen van een bril of contactlenzen. Onze opticiens informeren je hier graag over. Maak vrijblijvend een afspraak voor de Eye Wish Totaalscan. Je gaat samen met je opticien op zoek naar de beste kijkoplossing voor jou.

Lees meer Lees minder

Oogmeting

Eyewish Opticiens

Oogmeting

Merk je dat je steeds vaker met je ogen moet knijpen als je iets in de verte scherp wilt zien? Of houd je een boek steeds verder van je af tijdens het lezen? Dan is het een goed idee om snel langs te komen voor een gratis oogmeting*. De gezondheid van je ogen is namelijk ontzettend belangrijk.