Ambiance

Interieurs van A tot Z. Van ontwerp tot meubels op maat en van inrichting tot een showroom van 600 m2: Ambiance heeft passie voor ontwerp en inrichten.

Adresgegevens

Patijnenburg 2
2671 JD Naaldwijk

infofor the bot@ambiancenaaldwijk.nl
0174-628689

Openingstijden

Maandag 08:30 - 12:00
Dinsdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00

Inspirerend woongenot

Ambiance staat voor unieke, tijdloze interieurs met uitstraling. Wij geloven in huizen waar in geleefd mag worden! Daarom denken we graag mee op alle vlakken. Samen bouwen we een interieur wat volledig past bij de bewoners van het huis. Wij streven ernaar om interieur-dromen te overtreffen. Het is onze missie om het mooier te maken dan je zelf had kunnen bedenken: wij weten wat er mogelijk is, durven keuzes te maken die verrassen en kunnen een echt thuis creëren.

Onze diensten

Interieuradvies

Ambiance

Interieurs van A tot Z - ontwerp, styling, inrichting

Verhuizen, (een deel) van het huis een opfrisbeurt geven of iemand om mee te sparren over alle mogelijkheden op gebied van interieurs? Ambiance Naaldwijk verzorgt interieurs van A tot Z. We denken mee over de wensen en focussen op wat het belangrijkste is in een huis: hoe er optimaal in geleefd kan worden. We maken verbouwingsplannen, tekenen een ontwerp en verzamelen de meubels, vloeren, wanden en raambekleding die bij de leefstijl van de bewoners aansluiten. Zo maken we een (t)huis wat volledig past bij de bewoners ervan!

Lees meer Lees minder

Meubels op maat

Ambiance

Meubels op maat

In onze werkplaats wordt alles op maat gemaakt: van ontwerp tot uitvoering. In het interieurontwerp houden we rekening met de maat van de ruimte en tekenen we meubels die er perfect in passen: we laten ons niet beperken door standaardmaten! Wij gaan voor de juiste verhouding in elke ruimte. 

Nadat we de meubels op maat hebben getekend kiezen we het perfecte hout en bepalen de afwerking van de meubels. Ook banken en fauteuils worden op maat gemaakt en bekleding wordt aangepast. Na akkoord maken we alles in eigen productie: door dicht op het productieproces te staan zorgen we ervoor dat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Lees meer Lees minder