Ben Hofland

Ben Hofland Ringfoto altijd scherp!

Adresgegevens

Molenstraat 38
2671 EX Naaldwijk

infofor the bot@benhofland.nl
0174-625116

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Welkom!

Al ruim 30 jaar in beeld Op 1 oktober 1987 openden wij de deuren van onze fotospeciaalzaak in Naaldwijk. Onze visie was toen, en is nog steeds: alles wat we zelf doen, kunnen we beter! Dat betekende dat wij al in 1988 het eerste mini-fotolab aanschaften om zelf films te kunnen ontwikkelen en foto's te kunnen afdrukken. Niet alleen op vakgebied zijn wij altijd vooruitstrevend. Een leuk voorbeeld is dat wij in 1989 de eerste winkel in het Westland waren waar de consument kon pinnen. Gek hè? Dat er een tijd is geweest dat pinnen niet bestond. Ook bij de introductie van de eerste 'betaalbare' digitale fotocamera's in 1996, waren wij er meteen bij. Een toestel met nog geen halve megapixel voor maar liefst 1200 gulden, ongelofelijk toch?! Enkele jaren later hebben wij onze fotostudio omgebouwd voor de digitale wereld. Tot op heden maken wij mooie foto's in deze studio. In 2007 hebben wij de fotospeciaalzaak in Rijswijk, in de Bogaard, overgenomen. Vandaag de dag zijn wij nog steeds die ouderwetse, moderne fotospeciaalzaak waarbij service en goede advisering hoog in het vaandel staan. Om de allerbeste kwaliteit te kunnen bieden doen wij, samen met ons team, nog steeds het meeste printwerk zelf. Ben je op zoek naar écht vakwerk? Loop eens binnen in onze winkels en laat je verrassen. Francisca en Ben Hofland

Onze diensten

Pasfoto

Ben Hofland

Pasfoto's 

Is zonder afspraak. Je kunt er zo voor binnenlopen!

Je bent van harte welkom bij ons voor het maken van pasfoto's.

Wij maken officiële pasfoto's met goedkeuringsgarantie. Je weet dus zeker dat je bij ons een foto ontvangt die voldoet aan alle eisen. Naast de officiële foto maken wij ook een mooie portretfoto zodat je, naast die 'saaie' officiële foto, ook nog een pasfoto voor je fans hebt.

Ook baby'tjes zetten wij met plezier voor je op de foto, ook voor officiële documenten.

Tevens kan je bij ons pasfoto's laten maken voor vakantie- of werkvisums, geschikt voor alle landen. Dat kan met verschillende kleuren achtergronden. Heb je een bepaalde kleur achtergrond nodig, laat het even weten en wij regelen het voor je. 

Lees meer Lees minder

Printservice

Ben Hofland

Printservice

In ons fotolab in Naaldwijk print onze laborant jouw foto's met uiterste zorg en aandacht. Zo halen wij de maximale kwaliteit uit je foto's en krijg je mooie afdrukken van de beste kwaliteit.

Standaardformaten variëren van 9x13 cm tot 70x100 cm, maar wij kunnen op verzoek ieder formaat printen tot wel 1,1x11 meter!

Ook voor je foto op canvas, glas, metaal enzovoorts kun je bij ons terecht, laat je hierover informeren en adviseren in onze winkels.

Lees meer Lees minder