De Bruin Fietsen

Bij De Bruin fietsen vind u een groot assortiment verschillende soorten fietsen, oftewel voor iedereen een passend model.

Adresgegevens

Prinses Julianastraat 10
2671 EJ Naaldwijk

infofor the bot@debruinfietsen.nl
0174-629458

Openingstijden

Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Een fiets die bij u past!

Of u nu op zoek bent naar een sportieve fiets om er lekker op uit te gaan of een stoere en praktische fiets voor dagelijks gebruik, in onze winkel vind u een divers aanbod van goede en betrouwbare merken. Sportieve fietsers kunnen bij ons kiezen uit topmerken zoals Trek, van Nicholas, waarvoor wij als exclusief verkooppunt Monster hebben geselecteerd. Maar natuurlijk bieden wij ook de traditionele Nederlandse merken als Batavus en Gazelle, die een goede en mooie fiets maken voor de hele familie. Maar ook merken zoals Cortina kunt u bij ons vinden. Een trendy assortiment lifestyle fietsen vanaf een aantrekkelijke prijs. Tevens kunnen wij u het grootste aanbod electrische fietsen bieden uit regio het Westland met merken zoals Trek, Flyer, Koga, Batavus, Pegasus, Qwic en Ecomo. Deze staan ruim opgesteld in onze showrooms. Een deskundig advies, kosteloze ophaal en breng service voor u ebike door het gehele Westland. Voor meer informatie of een proefrit bent u van harte welkom in onze winkel.

Onze diensten

Fietsverzekering

De Bruin Fietsen

Stadsfietsen

Onze fietsverzekering in het kort

De fietsverzekering sluit u af in de winkel waar u de fiets koopt.

Uw fiets is  verzekerd vanaf het moment dat u de fiets meeneemt uit de winkel.

U hebt  de keuze uit twee dekkingen:

Diefstal

  • wanneer een diefstalclaim wordt toegewezen, kunt u een vervangende fiets uitzoeken ter waarde van het verzekerde bedrag
  • geen eigen risico
  • geen afschrijving

Let op! 
In geval van diefstal dient u altijd aangifte te doen bij de politie. Het door hen opgemaakte proces-verbaal heeft u nodig om in aanmerking te komen voor uitkering! U moet zo snel mogelijk aangifte doen, in ieder geval binnen 5 dagen. Tegenwoordig kunt u ook online aangifte doen, 24-uur per dag! Klik hier om online aangifte te doen bij de politie.

Cascoschade

  • dekking bij  schade aan uw fiets door van buitenkomende oorzaken, zoals bijvoorbeeld schade door een val of een ongeval
  • slijtage van de fiets en onderdelen is niet verzekerd
  • eigen risico van € 25,- per cascoschade

Pechhulp
Indien u pechhulp hebt meeverzekerd kunt u een beroep doen bij pech op de diensten van VHD.  Kortom als u onderweg strandt, zelfs tengevolge van de lekke band (maximaal 3 keer per jaar) dan wordt u opgehaald en naar keuze bij de winkel of bij u thuis met fiets vervoerd! Klik hier voor de uitgebreide voorwaarden

Verhaalsrechtsbijstand
Indien u tengevolge van een ongeval met de fiets letselschade hebt opgelopen, dan helpen wij u deze schade te verhalen op de aansprakelijke tegenpartij.  De fietser wordt in de wet gezien als de “zwakkere verkeersdeelnemer”. Dat betekent dat er een goede kans is dat u uw (letsel-)schade kunt verhalen, daarbij helpen wij u graag.
 

Lees meer Lees minder

schaatsen slijpen

De Bruin Fietsen

Schaatsen slijpen

Het adres om uw schaatsen te slijpen voor het hele Westland!!

Haal alvast je schaatsen van zolder, want we kunnen weer gaan schaatsen.
Bij de Bruin fietsen kunt u uw schaatsen laten slijpen.
U kunt u schaatsen brengen in onze vestiging in Monster , Honselersdijk , Naaldwijk
's Morgens brengen is dezelfe dag nog klaar.

Kunstschaatsen, Hockey schaatsen, Noren  € 10,- per paar.

Lees meer Lees minder

sleutelservice

De Bruin Fietsen

Bij aanschaf van een nieuwe fiets of fietsslot worden altijd twee fietssleutels meegeleverd. Altijd handig voor het geval u één sleutel verliest.

Mocht u een sleutel verliezen dan kunt u tegenwoordig eenvoudig online een extra officiele sleutel aanvragen, deze zal wel altijd als kopie gemerkt worden.

Let op! Wanneer u uw fiets heeft verzekerd tegen diefstal dient u bij uw fietsverzekeraar te melden dat u een originele sleutel mist en dat hiervoor een kopie is besteld.

Lees meer Lees minder