Studio Aline

Voor beauty & sun

Adresgegevens

Prins Hendrikstraat 29
2671 JG Naaldwijk

infofor the bot@studio-aline.nl
0174-517705

Openingstijden

Maandag 09:00 - 20:00
Dinsdag 09:00 - 20:00
Woensdag 09:00 - 20:00
Donderdag 09:00 - 20:00
Vrijdag 09:00 - 20:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Voel je goed!

Studio Aline zit in de Prinshendrikstraat in Naaldwijk. De plek is gelegen in het centrum. Bij Studio Aline kunt u terecht voor een breed scala aan behandelingen. Zo kunt u uiteraard gebruik maken van onze zonnestudio maar ook van gezichtsbehandelingen, nagelstyliste, pedicure, massages, permanente make-up, tattoo verwijderen, ontharen met diodelaser, kapsalon en zelfs een geheel bruidsarrangement! Wij verwelkomen u graag in onze salon!

Onze diensten

laserbehandeling

Studio Aline

Laserontharen met Diode Laser

Voor het verwijderen van ongewenste haargroei zijn vele methoden in gebruik. Helaas zijn de meeste niet permanent. Bij Studio Aline gebruiken we daarom de LightSheer Diode Laser. Deze is het beste op het gebied van laserontharen.

Overbeharing is met deze laser doeltreffend aan te pakken. Het resultaat is werkelijk verbluffend en permanent. De Diode Laser heeft van de Amerikaanse Food & Drug Administration toestemming om de term “permanente haarreductie” te voeren, omdat middels klinisch onderzoek de werking op de lange termijn is aangetoond.
Met deze methode kunnen mannen en vrouwen behandeld worden. Zowel het gezicht, borst buik, billen, benen, rug, oksels en bikinilijnen kunnen succesvol worden onthaard. Laserontharen met de Diode Laser geeft een superglad en blijvend resultaat

Lees meer Lees minder

manicure

Studio Aline

Mooie nagels, de droom van iedere vrouw!
Bezoek daarom nu onze nagelstyliste.

Je handen en voeten zijn de finishing touch op het gebied van uiterlijke verzorging. Bij Studio Aline ben je altijd in deskundige handen van een gediplomeerd nagelstyliste en werken we uitsluitend met kwalitatieve producten. In de salon wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken om kunstnagels op te zetten of te verstevigen.

Lees meer Lees minder

Massage

Studio Aline

Massage bij Aline: “Daar wordt u soepel van!”

Het ontspant lichaam en geest, zorgt er voor dat energie beter doorstroomt en het zelfgenezend vermogen groter word. Stress en allerlei fysieke kwaaltjes kunnen verminderen. Er ontstaat meer harmonie tussen lichaam en geest, dit heeft een algemene helende werking. Het kan je ook bewuster en nieuwsgieriger maken van je lichaam en wat daar allemaal leeft. Het effect kan ook gewoon zijn ‘ik voel lekker ontspannen’ en dat is toch al wat waard!

Lees meer Lees minder

Ontharen

Studio Aline

Harsen

Gooi je mesjes weg en laat bijvoorbeeld je benen eens harsen of bij Studio Aline. Doordat je je benen laat harsen heb je langer glade benen, een zachtere huid en geen last van rode bultjes. Daarnaast zorgt harsen ervoor dat je haargroei op ten duur dunner en zelfs minder wordt.

In onze schoonheidssalon kun je naast je benen ook andere overtollige lichaams- en gezichts­haren door middel van vloeibare hars laten verwijderen. De haren worden tijdens het harsen door de schoonheidsspecialiste helemaal verwijderd en het duurt gemiddeld 3-8 weken voordat ze weer zijn aangegroeid.

Lees meer Lees minder

tatoeages verwijderen

Studio Aline

Tattoo verwijderen met de YAG-laser?

Spijt gekregen van uw tattoo en wilt u deze laten verwijderen? Dat kan dankzij de geavanceerde YAG-laser bij Studio Aline. Kom vrijblijvend bij ons langs om een zorgvuldige analyse te laten maken van de tatoeage. Wij schatten dan zo nauwkeurig mogelijk in hoeveel behandelingen u nodig hebt.

Zonnebank

Studio Aline

Nergens goedkoper zonnen als
bij zonnestudio Studio Aline!

Ergoline is wereldwijd met afstand het meest geliefde merk zonnebank. Innovatieve UV-technologieën, futuristisch design, uitstekende comfort, doordachte uitvoering, voorbeeldige kwaliteit en professionele ondersteuning maken Ergoline sinds meer dan 30 jaar de nummer 1. Dit is dan ook de reden dat zonnestudio Aline voor dit fantastische merk heeft gekozen.

Lees meer Lees minder