Olsthoorn Makelaars

Bent u op zoek naar de makelaar die uw woning het beste kan verkopen? Voor een realistische prijs en binnen een realistische termijn? Kom dan nu langs

Adresgegevens

Patijnenburg 16
2671 JD Naaldwijk

westlandfor the bot@olsthoornmakelaars.nl
0174-706020

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 12:00 - 16:00

BETROKKEN EN PROFESSIONEEL

Olsthoorn Makelaars herkent u aan onze betrokkenheid en professionaliteit. Als deskundig makelaar houden wij uw belang altijd goed voor ogen. Zo maximaliseren wij uw verkoopkansen. Daarbij gaan wij innovatief te werk. In onze relatie met u streven wij naar transparantie en eerlijkheid. Een voorbeeld: onze kosten vermelden wij inclusief en exclusief btw. U weet daardoor altijd waar u aan toe bent en welke kosten er komen kijken bij de verkoop van uw woning.

Onze diensten

Huis Aankopen

Olsthoorn Makelaars

MET OLSTHOORN MAKELAARS ALS AANKOOPMAKELAAR STAAT U STERKER!

U gaat een huis kopen. De kans is groot dat u dat niet elke dag doet. Juist het kopen van een woning vraagt veel kennis van zaken. Bouwkundig bijvoorbeeld, maar ook juridisch. En bent u die geboren onderhandelaar die zomaar vele duizenden euro’s van de vraagprijs weet af te praten? Veel woningkopers zijn dat niet en schakelen daarom Olsthoorn Makelaars in als ervaren NVM aankoopmakelaar.

Daarmee staat u sterker. Véél sterker! Bovendien ontzorgen wij u in het hele aankoopproces. Dat kan al beginnen in de oriëntatiefase: als aankoopmakelaar helpen wij actief mee met zoeken, als u daar prijs op stelt. Als u eenmaal een woning op het oog heeft, zijn wij die betrouwbare second opinion die u zoekt. Is de vraagprijs reëel? Voldoet het huis wel aan al uw eisen en wensen? Is de staat van onderhoud naar uw zin? En staan er geen grote veranderingen op stapel in de wijk?

Lees meer Lees minder

Huis verkopen

Olsthoorn Makelaars

VERKOOP UW WONING VIA EEN ACTIEVE MAKELAAR

U gaat uw woning verkopen. Lukt dat binnen een redelijke termijn? En voor de prijs die u in uw hoofd heeft? Een NVM-makelaar als Olsthoorn Makelaars geeft op die vragen een eerlijk antwoord. Wij staan o.a. bekend als een vooruitstrevende, actieve verkoopmakelaar. Eén die u als opdrachtgever op een hele persoonlijke manier van dienst is. Dat merkt u in onze aanpak bij de verkoop van uw woning.

Wij staan u in elke fase bij. Wat is een redelijke vraagprijs voor uw woning? Voor welke verkoopstrategie kiezen we? Met die professionele begeleiding gaat u met een gerust hart het verkooptraject in. Vervolgens nemen wij u ook alle zorgen rond het verdere verloop uit handen. Bij bezichtigingen leiden wij de potentiële kopers rond. Komt het tot een bod, dan heeft u aan ons een stevige onderhandelaar.

Belangrijk voordeel van Olsthoorn Makelaars als uw verkoopmakelaar: wij houden u continu op de hoogte van de voortgang. Een telefoontje, een e-mailtje, een appje: als er ontwikkelingen zijn, hoort u het direct. Met het brede pakket aan middelen dat wij inzetten, scoren we bovengemiddeld. Daarom is de kans dat ook ú uw huis met meer succes verkoopt via Olsthoorn Makelaars groter!

Lees meer Lees minder

Verhuisplannen of nog in de oriënterende fase en benieuwd naar wat uw huis waard is? Wij verzorgen advies op maat, gericht op uw eigen situatie door middel van een gratis waardebepaling. Wij zijn uw makelaar en willen u graag ontzorgen in het gehele traject. Wij begrijpen als geen ander dat het verkopen van uw woning met emoties en onzekerheden gepaard gaat. Daarom is het goed om eens in gesprek te gaan en de mogelijkheden te bespreken.

Onze vastgoedspecialisten zijn dagelijks bezig met het verkopen, aankopen en taxeren van bestaande woningen en nieuwbouwwoningen en weten precies wat er speelt. Die kennis zetten wij graag voor u in. Een van onze makelaars komt vrijblijvend naar u toe voor een waardebepaling. Na afloop van het gesprek weet u wat wij voor u doen en wat ú kunt doen voor een snelle verkoop van het huis.

Lees meer Lees minder