Marcel van der Knaap - Het Sfeer Atelier

U kunt bij ons terecht voor het herstofferen van uw zitmeubelen in iedere stijl.

Adresgegevens

Pieter Heusstraat 20
2691BW 's-Gravenzande

sfeeratelierfor the bot@woodcreations.nl

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag 08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 13:00

Vakmanschap in meubelstoffering

In onze vernieuwde showroom (sfeer atelier) laten wij (Wood Creations & Marcel van der Knaap) u graag kennismaken met onze eigen meubellijn. Wood Creations en Marcel van der Knaap Meubelstoffering voeren met trots een geheel eigen merk in zitmeubilair op maat. Wij ontwerpen, ontwikkelen en realiseren hoogstaand maatwerk voor iedere klant. Omdat alles in onze eigen werkplaats wordt geproduceerd is er heel veel mogelijk en kunnen wij u uitstekende kwaliteit bieden: perfect zitcomfort, afmetingen aangepast aan uw wensen en een groot assortiment meubelstoffen en leder Een veelzijdig kwaliteitsmerk voor ieder interieur. Wat goed aansluit bij onze kwaliteit is de creativiteit van Annelies Koppert, sfeerconsulente in fotografie en vormgeving. Zij heeft haar eigen werkplek in onze showroom. Zien, beleven en ervaren�.dat is waar haar werk over gaat. U bent altijd welkom om even binnen te lopen in onze showroom om zelf de kwaliteit te ervaren. Wij adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

Onze diensten

Meubelstoffering begint bij het geven van een doordacht en persoonlijk advies. Immers, naast de stof dient ook de vulling en/of de vering van de meubelen de nodige aandacht te krijgen. Heeft u een klassieke fauteuil, waarvan singels, veren, linnen, of crin hersteld moeten worden of een moderne bank of stoel waar de vulling of vering van vernieuwd moeten worden, dan wordt alles weer op passende wijze hersteld, waarbij gebruik gemaakt wordt van kwalitatief hoogwaardige materialen.
Voor de stoffering bieden wij de keuze uit een ruim assortiment exclusieve

stoffen en leder van o.a. de volgende fabrikanten: De Ploeg, Keymer, Verotex, Lancier, Saum & Viebahn, Ohmann, etc.

Met deskundig vakwerk - ruim 25 jaar ervaring- kunt u uw bestaande klassieke of moderne meubelen weer als nieuw laten herstofferen.


Lees meer Lees minder