Schoenmakerij en sleutelservice HAKZO

Wat als eenmanszaak begon in 1977, een echtpaar met ondernemerszin en liefde voor eerlijk ambacht, is inmiddels uitgegroeid tot een winkelketen met zes filialen waar naast schoenen repareren, een sleutel bijmaken specialisatie is geworden. Zelfs uw autosleutel bijmaken met startonderbreker kan bij ons voor zeer scherpe tarieven! Ondanks de groei in hart en nieren nog steeds een familiebedrijf, met de waarden van toen: vakkundig, vernieuwend, vlug, volledig, vriendelijk en voordelig.

Adresgegevens

Marktplein 10
2691BV 's-Gravenzande

postfor the bot@schoenmakerijhakzo.nl

Openingstijden

Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00

Ook ...

... hebben we het totale assortiment sleutels en sloten. ... kan de paardenliefhebber bij ons terecht, voor reparatie van paardrijlaarzen, hoofdstel, mentuigen en meer. ... personaliseren we paardrijlaarzen.

Onze diensten

Schaatsen slijpen

Schoenmakerij Hakzo

Schaatsen slijpen

Laat nu vakkundig uw schaatsen slijpen van 15,95 NU voor 12,50!

Als uw schaatsen wegglijden bij het afzetten, zijn ze aan een slijpbeurt toe. Of controleer het door met uw nagel langs de ijzers te schrapen, als er wat afschilfert, zijn ze scherp genoeg. Anders hebben ze een slijpbeurt nodig. Hakzo beschikt over professionele slijpstenen. U brengt ze bij ons filiaal (zie onderstaande links) of laat ze ophalen en weer thuisbezorgen via de online schoenreparatie.

Lees meer Lees minder

Schoen reparatie

Schoenmakerij Hakzo

Online schoenreparatie

Speciale haal en bezorgservice in Corona tijd, regio Rotterdam, Westland en Vlaardingen / Schiedam.
bent u in quarantaine en kunt u niet naar onze winkels komen (we zijn namelijk gewoon open :-)
dan kunt u een mail sturen naar post@schoenmakerijhakzo.nl
Lees meer Lees minder

Sleutelservice

Schoenmakerij Hakzo

Sleutel bijmaken

Sleutels bijmaken kan in onze filialen, we zijn gewoon open tijdens CORONA, check de actuele openingstijden op de website.

Een sleutel bijmaken doen wij voor (nagenoeg) alle sleutels zoals huissleutels, fietssleutels, caravansleutels, lockers, autosleutel bijmaken (ook een autosleutel met startonderbreker of chip). Meestal hebben we daar uw oude sleutel (en soms ook de auto) voor nodig, dan kunt u terecht in één van onze filialen.

Lees meer Lees minder