Bouw je mee?

Aan de grootste digitale winkelstraat van Nederland?

Wat is de online winkelstraat?
 

De Online Winkelstraat is een verlengstuk van de fysieke winkelstraat. 

Alle ondernemers uit het winkelgebied kunnen deelnemen en hun producten online aan de consument aanbieden. De Westlandse consument is trouw, daarom willen we het Westlandse aanbod middels de online winkelstraat in één oogopslag bij de consument onder de aandacht brengen. Een bol.com, maar dan lokaal!

Bouw je mee?

Aan de grootste digitale winkelstraat van Nederland?

Op gezamenlijk initiatief van de gemeente Westland, MKB Westland en de BIZ-en wordt momenteel de introductie voorbereid van de digitale Westlandse winkelstraat.

Anders dan bij de bekende nationale en internationale online platforms staat u en uw belang hierbij voorop! De digitale winkelstraat wil een verlengstuk zijn van de lokale gemeenschap en uw lokale belangen vertegenwoordigen.

Ook u kunt hier deel van uit maken. Wanneer u een winkel heeft zou u dit platform kunnen gaan gebruiken om uw producten ook online te gaan verkopen. Zit u in de horeca dan biedt de digitale winkelstraat de mogelijkheid van online eten bestellen en tafelreserveringen.

Schrijf je nu in voor de webinars!

Waarschijnlijk roept bovenstaande ook vragen op, hierover gaan we graag in gesprek! Vandaar dat we drie verschillende webinars organiseren.

Selecteer hieronder voor welke webinars je wilt gaan volgen: